:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Агенция “Сотирикон”

Лика Му скромен, но огромен, имай Го за спомен главоломен



ВИЖ МИ ОКОТО! Голямото пролетно почистване върви със страшна сила - с чистката в министерства и агенции Премиерът дава едноличен пример как се яха метлата.

***

ОТ БОЙНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА! Един от най-висшите държавни служители заяви, че в името на реформата МВР има пълна бойна готовност да даде безвъзмездно от своите органи на реда за донори в здравеопазването.

***

ДУМАМ ТИ, ДЪЩЕ - СЕЩАЙ СЕ, СНАХО! Като се има предвид, че бизнес срещата в Катар стана за посмешище, но външният ни министър я определи като най-успешната в последно време, ще ни е нужна бая фантазия, за да си представим доколко "успешни" са били предишните.

***

НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ! Трябва да признаем обаче, че катарците, които купуваха от нас предимно щангисти, все пак са проявили интерес, но единственото към Премиера ни, като са му отправили оферти за играещ треньор по футбол, тенис и карате.

***

ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ - ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ! Недоволни от ниското заплащане, 5000 (пет хиляди) лекари се готвят да напуснат страната ни - предполага се обаче, че с тези от тях, които са джипита, същото ще сторят и пациентите им.

***

ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! След като отново се оваканти министерският стол в здравеопазването, една от обсъжданите номинации била на действащия земеделски министър. Защото е ветеринар, което съвсем би отговаряло на сегашното ни оскотяване и би дало шанс да българите най-сетне да заживеят като щастливи кокошки.
1644
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД