:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още проверяват прокурора, уличен за връзки с бандити

Младшият прокурор, за когото Бойко Борисов съобщи, че е замесен с престъпната банда в Равда, още се проверява и не е отстранен от работа.

"Информацията, която имаме, е твърде сурова, но е факт, че се проверява младши прокурор от районна прокуратура-Шумен", потвърди окръжният прокурор Павел Иванов.

По време на платения си отпуск младшият магистрат бил при хората, задържани в Радва заради серия от кражби. Прокурорът обаче обяснил, че са приятели от детинство.

Проверката в Шуменската прокуратура се ръководи от инспектората към Върховната касационна прокуратура и се очаква до дни становище от нея.

Тарторът на бандата - 37-годишният Стефан Иванов, и 35-годишният му брат Христо, са стари познайници на криминалистите в Шумен. В родния си град са известни под прякорите Зевсовете. Стефан преди години беше успял да избяга от РПУ-то по време на разпит. Той скочил от прозореца на втория етаж. И се представил на шокирана вестникарка, свидетелка на бягството му, с думите: "Здравей, аз съм Зевса!" В Шумен братята се занимавали основно с взломни кражби.
901
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД