:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 594
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Видимият подвиг на обичайния Спасител

Вчера дежурният по прелет разполагаше с вестници от Разпети петък и Велика събота. Като запознат в общи линии с християнското учение и морал, първата му работа бе да отвори 3-а стр. на петъчния "Телеграф", която се прави по тертипа на прословутата 3-а стр. на The Sun. Колеги, стискаме ви ръката, че не сте изменили на себе си и напук на православния календар аудиторията ви пак е имала удоволствието да се запознае с "Мая, на 22 години, от Плевен" и нейните чудесни ненки. Тоест дали са чудесни, то си е до вкус, но жестът е важен. Може би дамата трябваше да е малко по-разчепатена - все пак е издание за Разпети петък, отчитаме го като редакционен пропуск. Спазена е традицията на вестника за още една бъдзинка на последната спортна страница, а нейде към средата на вестника се е разгологърдила и Асдис Ран - исландка, силиконка, еротичен модел, футболна съпруга с проблемен брак и приятелка на България. Три години живее тук и се влюбила в чалгата, пише "Телеграф"; нищо чудно - тя си изглежда досущ като фолкзвезда, а може би инстинктивно харесва и чалга журналистиката.

В "Стандарт" четем за едно вече всекидневно чудо. То е дело на Спасителя - Човек като нас, но съвсем не като нас; Човек, Който разгонва с ръка облаците, отваря банки в почивни дни, превръща празната маса в пълна, утешава нищите, милва сиромасите, дружи с митари и грешници. Казано както трябва: "Бойко уреди заплати за металурзите", благовестява "Стандарт" на 1-а стр. и продължава по същество: "Работниците в разбунтувалото се ОЦК-Кърджали на Валентин Захариев няма да посрещнат Великден на празна трапеза".

За жалост вече не се и надяваме да ни отмине тая чаша с тая каша - ще си я сърбаме докрай, а нищо чудно да ни я сервират и за втори мандат. Народът едно си знае, едно си зяе: Осанна! И разбира се - "Благодатен огън в Банкя за Борисов" ("Преса", виж и съседния материал).
1
1246
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Април 2012 13:51
Браво! Браво! Браво!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД