:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Лаудруп: Няма да играем за 0:0, винаги вкарваме голове

Муслин зове феновете да напълнят стадиона

Изненада ще е, ако аз играя срещу "Брьондби", каза треньорът на "Левски"
Снимка: Борислав Николов
"Призовавам и се надявам феновете на "Левски" да напълнят стадиона, защото подкрепата им е много важна за тима." Това заяви треньорът на "сините" Славолюб Муслин преди днешния мач с "Брьондби" от I кръг в турнира на УЕФА.

Муслин обяви, че е разучил добре съперника. Той бил типичен представител на скандинавския футбол. "Може да не е от класата на "Реал" или "Ювентус", но е добър тим, играещ по схемата 4-3-3, и то много грамотно", каза сърбинът.

Запитан дали може да има изненади в състава довечера, Муслин каза: "Изненада ще е, ако аз вляза да играя, обаче не съм картотекиран." После добави, че няма да има сензации в състава. Дилемата е само дали да почне с трима или двама нападатели.

Вчера датчаните пристигнаха, а в 19,15 - часа на мача, датчаните направиха официална тренировка на "Герена". "В никакъв случай няма да играем за 0:0, във всички мачове досега вкарваме голове - каза треньорът Михаел Лаудруп, който доведе 19 футболисти. - Имаме някои проблеми с контузени, но ще се справим, защото имаме равностойни смени. Зная, че "Левски" е много добър отбор и бе близко до отстраняване на "Динамо" (Киев). Гледах и двата мача и съм впечатлен. Идваме с респект и уважение към съперника. Шансовете са 50:50."



Вероятен състав на "Левски": Иванков, Стоилов, Стоянов, Марков, Ангелов, Лавал, Головской, Симонович, Пантелич, Вава (Телкийски), Чиликов.
 
***
557
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД