:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черноморец" с юноши и резерви в неделя

Президентът на "Черноморец" Ивайло Дражев потвърди, че отборът му ще играе със сигурност в неделя срещу ЦСКА в София. Съставът на бургазлии обаче ще е почти изцяло от юноши на клуба и играчи от дублиращия състав. Дотам се стигна, след като Дражев изгони от тренировка на първия състав 8 футболисти и ги прати да се подготвят отделно. Към тях от солидарност се присъединиха още 7 човека. Така от групата от последната среща с "Локо" (Сф) за двубоя с ЦСКА останаха само вратарят Тодор Попов и младокът Петър Колев (17 г.).

"Дражев дължи пари на почти всички, на някои дори 30 000 лева. Докато не ни плати всичко и не ни се извини няма да играем, а през зимата ще разтрогнем", каза досегашният капитан на "акулите" Костадин Джамбазов.

Босът на "Черноморец" в същото време продължи да е непреклонен: "Никой не може да има претенции към клуба. Всички са получили 30 000-40 000 лева за миналата година, нека не мърморят. Докато не спрат с бойкота и не ми искат прошка, няма да помиришат терена." Накрая Дражев обяви, че 70% от срещите у нас са уговорени, а "Черноморец" не е играл в такива мачове.
820
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД