:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 137
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Жена, забулена със знамето на Европейския съюз, е изобразена в творбата на Бурак Делир, изложена в рамките на Истанбулското биенале. Мюсюлманската, но светска държава Турция (както отбелязват чуждите агенции) започва преговори за пълноправно членство в ЕС. Това бе решено след драматично 38-часово заседание на европейските външни министри с активната намеса на държавния секретар на САЩ Кондолиза Райс. Още - в "Чужбина". Коментари - в "Наблюдател"
81
1063
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
81
 Видими 
04 Октомври 2005 21:33
европеиското фердже за мъже и жени са тъмните слънчеви очила които прилагаики сфомато лицето изглежда на череп
04 Октомври 2005 21:52
Датчаните пък метнаха черна шамия върху статуята на русалката.
04 Октомври 2005 22:30
Това бе решено след драматично 38-часово заседание на европейските външни министри с активната намеса на държавния секретар на САЩ Кондолиза Райс.

Защо САЩ не приемат Турция за нов щат?...
Явно други са интересите...
04 Октомври 2005 23:17
Аферим на турчолята и здраве му кажи ако това не е най-успешната PR хватка след падането на Берлинската стена. Не само, че няма да ги приемат в ЕС, ами ние, българите ще им дишаме праха, от мен помнете...Бедна и жална България, че нямаме политици на място и вместо турчолята на нас да ни правят мили очи, ние им лижем петите векове...Както е тръгнало – и за векове
04 Октомври 2005 23:24
Тая Турция много ви дразни.По спокоино.С нея няма да е по страшно, а може и да е полезно.
04 Октомври 2005 23:33
Турция -> ЕС = България -> гробище
04 Октомври 2005 23:38
Голяма грешка. Тепърва ще жънете последиците. На статуята на свободата ще сложат фередже................
04 Октомври 2005 23:44
КАКВО , всъщност, е "Европейският Съюз" ?!

Защо има БОГАТИ държави, които са изцяло в Европа, но НЕ искат да бъдат членове на ЕС ?! И защо има НЕбогати държави, някои от които НЕ са изцяло в Европа, а искат да бъдат членове на ЕС ?!
И защо САЩ много държат някои държави да са членове на ЕС !
И защо Европейския Съюз НЕ приема всички ържави, които са на територията на Европа?!
Географски погледната, каквато част от Турция е в пределите на географската територия на континента Европа, такава приблизително част и от Русия е на територията на Европа!!!
04 Октомври 2005 23:51
Светът отива към светло бъдеще, но ние едва ли ще го видим.Арабите сигурно се ядосват яко, че и комшиите българи.
04 Октомври 2005 23:54
Поредната турска провокация пред ЕС!!!Припомням на всички че по закон в страните на ЕС и също в България на офицални публични места е забранено със закон придвижването на жени забулени с бурка и чадор!!Неспазването се строго санкционира от закона и лицето се задържа н поделениато но МВР за установяване на самоличнста и нейното индифициране и снемане на пръстови отпечатъци и сниммнки в профил и афанас!!!След което лицето биво вписано в картотека и му се налага санкцията предвидена от закона!!!С тази творба е пълна провкация към закона и цели предизвикателство и неговто неспазване!!!Може ли една страна като Турция още в началото на започване на преговрите да демонстрира това поведение което подстрекава за неспазването на закона на ЕС!!!Ето това ще бъде един от многото фактори за които Турция няма да стане никога Член на ЕС!!!Призив към всички христяни в Европа !!!Кажете вашето твърдо не на референдумите за присъденяване на Турция към ЕС!!!Тези референдуми ще бъдат задължителни от 1 януари 2007 година в всички страни членки на ЕСи ще се допитват всички Граждани Референдум за присъденяването на всички нови членки в ЕС и няма повече да се ратифицира договорите за присъденяване нанови страни членки в ЕС в повече в националните парламенти а ще бъдат референдуми навсякъде в ЕС!!!Този закон е Гласуван от Европейския Парламент и е задължителен за всички страни членки на ЕС и влиза в сила от 1 януари 2007 година!!!Тогава сега да видим шалварите и фереджета кога ще влезнат в ЕС!!!Глас народен глас божи!!!
05 Октомври 2005 00:02
Нали и Изрел искаше да влиза в ЕС по едновреме. Той пък се намирал изцяло на европейска територия, а не частично, както Турция и Русия.
05 Октомври 2005 00:12
Радикале, пак се пениш.Може и да не влезе.Голяма работа.Европата ще я оставят на тебе да я присвоиш, нали?Влязохте в НАТО, ТР не сложи ембарго, а ти още от сега си полудял.Не виждаш по далече от носа си.
05 Октомври 2005 00:18
Някои живеят в миналото и техният глас е глас в пустия.Те са обречени.
05 Октомври 2005 00:48
4а4о
а ти живееш бълнувайки.
05 Октомври 2005 00:56
КЗТ!
05 Октомври 2005 01:05
По-добре е Турция да преговаря с ЕС, отколкото да я отблъсне напълно. Последните години тя се ислямизира постепенно и усилията на властите да я запазят като светска държава трябва да се подкрепят. Една съседна ислямска държава с населението, икономиката и военната мощ на Турция е истинският кошмар на европейците. За нас е добре да има преговори, защото ще можеш да повдигнем редица спорни въпроси в качеството си на член на ЕС, например обезщетенията на тракийските българи, намесата на Турция във вътрешните ни дела по време на избори, нелоялната конкуренция и други. По същата причина Гърция подкрепя започването на преговори - за да си уреди проблемите около Кипър, което би било невъзможно ако Турция не е принудена да прави отстъпки като кандидат член на ЕС.
05 Октомври 2005 01:16
Параграфе, нис’се запознал с ценните указания на Зам. Лидерът на Партия АТАКА!! - др. Стоянов. Натиснете тук
05 Октомври 2005 01:19
СветлоПиво

Ку-Ку , турците могат да направят някои отстъпки, ама повечето ще отстъпи Съюза.

Зад гърба на Турция са САЩ и Великобритания.

Нерушимия Единен Велик Евр. Съюз е слаб срещу тия три държави. Още повече , че едната е вътре, другата ще влезе счукоро.

Да не говорим, че братска Полша, Литва , и т. н. и т. н. са напълно зависими от САЩ.

Както и ние .
05 Октомври 2005 01:30
Душко, мисля, че преувеличаваш влианието на УСА в Европа. В бъдеще то ще намалява още повече в полза на азитаските тигри и по-тесните връзки с Русия Както и да е, ще поживеем и ще видим. Ако ни погнат гаджалите, ще бегаме, к'во толкова
05 Октомври 2005 01:38
Ашколсун, Бай Хасане. Машала и за празника. Като му се свършат дните, да не забрвиш за почерпката. Ей го, Курбан идва.
05 Октомври 2005 03:30
На 1 януари 2006 година Прецедателството на ЕС ще бъде в ръцете на Австрия която ще забие първия шамар на Турция така да я заболи жестоко да го помни доста дълго време!!!А колкото до Закона за Референдумите от 1 януари 2007 година са задължителни за всички страни които ще влизат в ЕС и народа на ЕС ще решава дали Турчолята ще трябва да влезнат в ЕС а не повече парламенти и сенати!!! А тогава да ги видим и малоумните Македонци що ще правят и как българи ще да викат че са всички и там Македония била Българска Провинция!!!Верно ние Българите минахме между капките ама тези ТУрчоля и самонадени Македонци Референдуме от 27 държави требва народа за тех да гласува!!!Свършиха се услугете на усложливте парламентчета и сенатчета!!!А САЩ как е обичат толкова европейскете граждани на ЕС думи няма да се опише тази обич!!!
05 Октомври 2005 03:31
1. Тази тема може да предизвика много смях и аз си падам доста по тоталната сатира. Но сега ми се иска да бъда сериозен, зщото нещата са такива. Нека пишман националистите да се спрат за малко, да поседнат и да помислят, да поразсъждават върху темата "Кое е по-важно в момента: да бъдем туркофоби или БЪЛГАРОФИЛИ?" В този исторически момент, интересите на БЪЛГАРИЯ съвпадат с тези на Турция. Приемането на Турция в ЕС ще е лошо за съюза, но добре за нас. Турция трябва да си остане светска държава, да се цивилизова още повече дори. При отказ на ЕС да приеме Турция последиците за нас моогат да се окажат страхотно неблагоприятни. В този песимистичен случай, има реална опасност промюсюлманско-фанатичните среди в тази държава да се радикализират и армията им да бъде принудена да забрави заветите на Кемал Ататюрк. Тогава ще видим дявол на магаре. Тогава такива като Адем Кенан няма да минават за луди, а ще оглавят турските "освободителни" движения в нашата страна. Никой няма да може и няма да иска да ни помогне. Това, че Турция подобно на Русия е азиатска, а не европейска страна е ясно. Но не ние определяме правилата на съюза. Там не ги приемат, не заради някакви си човешки права - това е само претекст; не заради икономически причини - турската икономика е много по-готова и по-"европейска" от нашата, по този критерий те отдавна са готови за влизане в ЕС; не дори заради исляма - и сега Европа е пълна с турски гастарбайтени и техните джамии, но тези имигранти ще се контролират по-лесно, когато Турция стане член на ЕС и се задължи да играе по правилата му; причината, че не ги искат, причина, която не се изтъква е само една - броят на населението и. В момента то е около 65 млн. души. Теоритически, Европа трябва да се съгласи да приеме на работа тези милиони. Така е според условията на играта. 2. В 1689 г. Австрия спря нахлуването на Турция в Европа пред стените на Виена. Сега тя се опита да повтори този прийом с една цел - търговия; политиката е търговия, търговията е политика. Това, което искаше и постигна Австрия е включването на техното протеже-протекторат - Хърватска. Де Турция така да се грижеше за нас както Австрия за бившата си колония. От турска страна само един футболен съдия - Бабиджан (явно арменец) свиреше за България. Tака или иначе, аз няма да се очудя, ако приемат Хърватска преди нас и дано да бъркам, Сърбия може да е след това. Сърбия винаги е била Руско-западен фаворит, въпреки, че западняците ги бомбардираха преди време. Ние сега трябва да се стегнем за да ни приемат в ЕС, иначе трудностите на вегетирането са пред нас до хоризонта и обратно. Днес четох, че за сега ни давали отсрочка до април. Дано не се окаже Първоаприлска! Богъ с нами пише на сабята на дядо ми!
05 Октомври 2005 05:59
Chicho Dr. нали знаеш оная Българска приказка Пази боже сляпо да прогледа и така ти от САЩ е повтаряш тази мъдрост!!!Отиде в САЩ и като живеш между тях привикваш на техните кусуре и обичай и най накрая станя като самите тех Американците по размисъл и действия!!!Така като живеш мнго време при чужди хора заедно с тех ставаш като тех!!!Ту к не става дума за национализма вече а за наши национални стратегически интереси които на тебе който не се занимаваш с политка не са ти много ясни!!!Виж мани ме мене където от 24 години това ми е работата и както се казва хляба от политката да си го изкарвам!!!Професия я няречи както искаш!!!Искам нещо да те попитам и да ми отговриш логично ако искаш де твоя работа е-Ти Докторе казваш едно нещо което на политчески език заеш ли какво означава-В този исторически момент, интересите на БЪЛГАРИЯ съвпадат с тези на Турция. Приемането на Турция в ЕС ще е лошо за съюза, но добре за нас.Е докторе ние още не сме влезнали още в къщата на ЕС и дори да влезнем там ние сме поканени на гости там в ЕС и трябва да спазваме обичайте и традицийте там и щеме не щеме да им уйдисваме на акъла ако искаме да не ни мачкат много в ЕС за да може нашия народ да живе по добре!!!Това означава че трябва да намерим обща позиция с ЕСи да защитаваме тази наша позиция за доброто на Българския народ и граждани които живеят в България!!!Не да защитаваме интересите на Турско Етническата Партия ДПС която в България обслужва интересите на Анкара но не и на многобройния си електорат който държи в глад и мизерия!!!Лесно е на такива като теб дето не са били в крайните раьони скоро времедето живеят в глад и мизерия почети всички турци и помаци!!!И когато си далече там в ЩАТИТЕ дето ти промиват мозъка с информация за полжението в Кюрдистан!!!Истината е как е особено ЦРУ какво разработва в ИРАК и чрез ИРАНСКИТЕ Кюрди които ще и помогнат да завземат ИРАН ида свалят режима там и затова ще Бъдат възнаградени с основаването на Кюрдска Държава на територията на Турция Иран и ИРАК КОЯТО ПО ЧИСЛЕНОСТ ЩЕ СЕ РАВНЯВА НА 62 МИЛИОНА ЧОВЕКА КЮРДИ!!!Това ти го казвам в сигорен източник и аз скоро време самия ще бъда в тоя раьон покрай ИРАН за да върша работата която ще ни възложи Европейския Парламент в който официялно работя!!!Та затова с вашата Турция е вече свършен факт на колко парчета че стане един господ знае но се говори че ще бъдат 3 нови държави на територията на таз Турция!!!Колкото до другото много от вас не са наясно с факта че 8 държави ОТ ВСИЧКИТЕ 25 НА БРОЙ в ЕС офицялно над 50 процента на населението там в тези държави е против присъденяването на България в ЕС през 2007 година!!!Много ясно може да ти стане кои са тези държави все така националистично настроени!!!За да спечелим хората в тези страни на наша страна нашия интерес трябва да е като волята на мнозинството там и да сме против приемането на Турция като страна член на ЕС!!!Като страна член на привелигирован икономически пратньор може но не икато член на ЕС!!!Нали знаеш глас народен глас божи!!!Е ние Българите требва да спечелим и народната подкрепа на живещите там хора в ЕС!!!Верно е политците им ги обедихме и те са на наша страна но знаеш как е требва и народа да настроиме на наша страна в ЕС!!!Колкото до нашата национална сигурност не се бой!!!ЕС създава своя Армия за Бързо реагиране и една от базите и ще си намира във Варна и ще функционира от 1 януари 2007 година!!!Сега скоро ще дойдат във Франция 3 наши батальона на обучение за тази Армия която съще ствува от 6 години като Еропейски Корпус но през 2007 година става Армия!!!Има много голяма вероятнаст НАТО да отиде в историята скоро както организацията на ООН да си разтури!!!Това с ушите съм го чулот хора които зависи много неща в политиката в ЕС и САЩ !!!На теб ти пожелавам всичко най хубаво във живота и да постигнеш нещо в живота в теди проекти дето ги разрабтваш там САЩ и дано откриеш нещо дето ще подбри живота на обикновения човек!!!Но не забравяй никога че си роден и отрасал в нашата мила родна страна България!!!Да живее Велика България!!!Да живее во век ивеков!!!
05 Октомври 2005 06:22
Во веки веков, партийо радикална, во веки веков...И убавото е, че не всички българи са неграмотни и тъпи кат теб, щото нема да има во веки веков.
Докторе, мож ли намери некав илач за тоа политик-ветеран?Я за ти платим масрафа-за илачите само, не за престоя.Чини ми се, че оно за го държат поне годинка с ризата усмирителна.
05 Октомври 2005 07:06
Bay Hasan-кой знае дали да ти не пратим некоя картичка от Кюрдистан!!!Та да си е имаш така за спомиш и да помниш че Имало едно време Турция и тая Турция един ден взели та е разтурили щото на Американци повече требвала ни на Европейски Съюз!!!Ех Асанчо Аснчо да знаеш що са приготвили тия уж ваши съюзници!!!Ама кво да се прави като по вашенско турско петрол чак толкова нема па Американците само Петрол ги интересува!!!Айде да са живи и здрави Чеченците де и они у кюпа че влезнат!!!От Афганистан до Бивша Турция какви промени тия години де идат че се праят!!!Мани мани що невинен народ че изгине и се затрие!!!Ама кво да се прави Живота е една джунгла където посилния изяжда по слабия!!!Пу да му се невиди затрия тая пуста Турция!!!
05 Октомври 2005 07:32
Радикална партия откъде измисли тая глупост, че по закон трябвало да се ходи с открито лице?Хайде ако обичаш ми цитирай точно коят точка и коя буква е?Тъп си та дрънкаш тук е ДЕМОКРАЦИЯ и ако искам една цинкова кофа ще си сложа на главата, ще и пробия 2 дупки и ще се предствям за рицар от ордена на тамплиерите.Баси идиотите са се навъдили тука
05 Октомври 2005 07:48
Радикална Партия, привет! Аз започнах трудовия си медицински (уточнявам, защото преди това съм работил други неща) стаж през 1982 г. и до 1986 г. останах в града-етнически компот - Гоце Делчев, и околия с 80, 000 души, на работа там. Много добре ми е известно как живееха хората в този смесен район. Там има българи, помаци, малко турци (2 и 1/2 села), още по-малко цигани, евреи, арменци и т.н. В предишния си постинг, който ти си чел от горе, от горе, аз не третирам въпросите, касаещи нашите отношения с Турция. Това, което е ядрото на този ми постинг е КАКЪВ Е НАШИЯТ ИНТЕРЕС в приемането, или не на Турция в ЕС. Англичаните имат една велоклепна поговорка "Нас не ни интересуват вечните приятели (при нас бяха вечните дружби), а вечните ни интереси." Това имам предвид. Не казвам, че ние трябва да взимаме отношение по въпроса. Опазил ни Бог! Само трябва мълчаливо да наблюдаваме процеса, поне докато ни приемат в ЕС. Изолирането на Турция от този процес обаче би могло потенциално да застраши нашите жизнени интереси. Как и защо, съм описал подробно във въпросния постинг. Ако бях толкова повлиян от Америка, аз нямаше да пиша редица материали против тях, особено против войната им в Ирак. Но ти тях не си ги чел. Четеш само това, което ти изнася. И понеже споменаваш Кюрдистан, да ти кажа моето мнение: в момента, когато се създаде Кюрдистан, с част от турска територия, вече ще е на лице прецедент. Тогава стъпката към Кърджалистан ще бъде въпрос на време. Европа ще подкрепи Турция, не нас, за съжаление. Със здраве и помисли какво искам да ти кажа. Преди 600 и кусур години тогавашните ни "националисти" много са мразили Византия. И са се кефели, когато турците са я пердашили. Докато дошъл и нашият ред. Е, Константинопол надживял Второто Българско царство с 57 години, но на края всичките споделяме една съдба.
05 Октомври 2005 07:53
Бай Хасан, в медицината, при хроничните заболявания, преди да се започне лекарствено лечение се опитва беседотерапията. Т.е. словото е първо, билката (лекарството) е след това и на края - ножът (скалпела). Така е поне според Бай Хипократ. И от трите да нямаш нужда!
05 Октомври 2005 08:10
Уважавам те, Докторе, но ни мой са праи на скромен, ами грабвай скалпела...Или за кажеш, че онуй радикал е на ниво "метър на два"...ни дай си, Боже.
05 Октомври 2005 08:33
Пак много шум за нищо. Това е решение за начало на преговори. На практика нищо не значи. Ние уж сме на прага на ЕС, а на практика може и да не ни приемат. А уж се съобразяваме с европейските изисквания. А Турция ще си има много повече проблеми, остава и недоволството на много хора от нейното приемане. Една страна да каже "не", а ако има референдум е много вероятно да стане така и турците увяхват.
05 Октомври 2005 08:40
Баи Хасане, Я че платим разноските по спането и яденето на "радикалния".Ти му плати илаците.Поне, че направиме едно добро нещо-че освободиме ЕУ от един човек в нужда.Оно не е шега, оти човеко си е болен 100%.
05 Октомври 2005 08:48
Не мой с лошо, Бай Хасане! Най-черният вариант: приемат Турция, Хърватска, Сърбия преди нас. Нас ни включват в един кюп с Македония, Албания..Еба си резила!
05 Октомври 2005 08:59
Душе, ко стаъ, брачед?
Требе да слагаш шалварите и феса, начи.
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 05/10/2005 г/ 10:15:29

05 Октомври 2005 09:48
Без вълнения.
Струва ми се, че след 2007 - 2008 следващото разширяване с Хърватско и може би Сърбия ще е към 2015, а Турция евентуално към 2050г. ако изобщо успее да приключи преговорите.
Освен това и една единствена държава може да наложи вето на членството на Турция, а мераклии да го направят има много.
05 Октомври 2005 09:48
А пук ти Гъз-Пърдини ще трябва да си смениш ника на ( буквален превод )ГЪОТ-ОСУРУУ. Или ако направим смесено Гъот-Пърдини.
05 Октомври 2005 09:57
Gasparini , дърт англофил, туркофил, американофил и косоварварофил което е едно и също, НЕ виждам длогика в думите ти?!?


За англофилите = туркофили е голямото удоволствие ряз***я и вазелина .

Малка храбра Австрия отново се опита да спре (за трети път ) турците пред Виена, но и забиха нож в гърбът. И дръжката на този нож е във Вашингтон и Лондон.

Турците не могат да бъдат спрени пред Виена , понеже са във Хамбург, Амстердам и най- важното в Брюксел .
05 Октомври 2005 10:11
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 05/10/2005 г/ 10:16:02

05 Октомври 2005 10:12
; -)
(снимка: натиснете тук)
05 Октомври 2005 10:12
Кара74 остави глyпостите и да говорим по сащество.
Как приемат в Турця исламистите , воените и нацйоналистите новините?
Според тебе ще стане ли турцia по европа или ще си
веят баирака сивите валци и сие?
Делйормане ти в туркеъ ли се намираш?
Питам за да знам дали имаш близак поглед вархъ нещата?
Sashtia vapros za Nebol
05 Октомври 2005 10:13
На теб 14 пъти ти казах да използваш кирилица.След малко ще те изтрият
05 Октомври 2005 10:25
Б И С Е Р И от Ф О Р У М А

Chicho Dr. , "" В този исторически момент, интересите на БЪЛГАРИЯ съвпадат с тези на Турция. "" - те според англофилите и ттуркофилите винаги са съвпадали.

Chicho Dr. "" В този песимистичен случай, има реална опасност промюсюлманско-фанатичните среди в тази държава да се радикализират и армията им да бъде принудена да забрави заветите на Кемал Ататюрк. ""
Хубави завети - една страна една нация. И малко прерязани гърла на арменци и гърци , от Мала Азия. До първата световна война 600 Хиляди души от Милион и 100 хиляди живеещи в Истамбул са били Християни. Днес са няколко стотин . Хиляда пъти по- малко. В Мала Азия почти 0.

05 Октомври 2005 10:28
Турция не се нуждае от ЕС.Европа се нуждае от опиума Тurkey.
05 Октомври 2005 10:34
Явно Карата не става за серйозен разговор.
05 Октомври 2005 10:44
Не не ставам , ама немога да разбера какво пишеш Без това ми е кът българския.
Имаш два постинга, единия изтрит, другия не се разбира
05 Октомври 2005 10:48
Б И С Е Р И от Ф О Р У М А


Chicho Dr. "" Това, че Турция подобно на Русия е азиатска, а не европейска страна е ясно ""

Явно Доктороглу никога през живота си не е виждал руснак (рускиня), европеец (европейка) и е общувал главно с турци (туркини) . Това е логично - нали е в САЩ.

Малко данни от историята за Чичко Доктор - Русия е създадена в Източна Европа, огромната част от населението и живее там и дори в Сибир на всяка етнографска карта в света дават населението като Европейско от славянската група.


Разбира се Chicho Dr. не се интересува от такива неща като етнография, история, демогафия. Но да му светна само - исторически САЩ са Западно-Европейска и Западно-Африканска страна.

По ДЕМОГРАФСКИ данни - Африканския, Латиноамерикансвкия, Изтолчно-Азиатския и дори Мюсулманския елемент в САЩ постоянно се увеличават.

В Най- Големия и развит щат - Калифорния белите са малцинство, все повече намалят. В големите градоове на Тексас белите са малцинство. Все още по селата и фермите каубоите - колхозници кравари са мнозинство.

В Големите американски Градове на Севера - кметовете са отдавна Афро- Американци. Има добри шансове , следващия президент ( президентша ) на САЩ да е Афро- Американка.

Разбира се САЩ, ще направят всичко възможно, преди да станат Латиноамериканска страна със силен Африкански елемент, да разрушат Европейската култура.
05 Октомври 2005 10:50
Комшиите имат толкова много проблеми, че скоро няма да видят Европа.Как мислите, че ще признаят исканията на кюрдите-ами никак! Ами Кипър?Да не забрявяме, че има европейска част на Турция и азиатска, а там са доста назад.
Ами религията. Те нямат търпимост към християнството.Как Европа ще преглътне т.н.велико турски виждания?Нещо за икономиката-европеиците не искат чужди работници.Какъв пазар ще предложи Турция ?Достатъчно ли е силна Европа да поеме и тях и какво я очаква след пет -шест години. Преговорите вероятно са под натиска на НАТО, защото са налели много средства там а и предстой военна инвазия срещу Иран.
05 Октомври 2005 10:57
КАРА-ГЪОТ , ти много се не радуй че кат дойдат твойте ора от анадола нема да питат кой турчин кой българин.
Че ви лангъркат сите булгаристанци докато ви запушат аспусите на изгорела гума.
Та оттам се сещай що ще те барат КАРА-ГЪОТ
05 Октомври 2005 11:03
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 05/10/2005 г/ 11:27:01

05 Октомври 2005 11:14
ОК Кара - специaлни инструкции - не отговариaи на изтритиa постинг.
05 Октомври 2005 11:25
BG_TR
Почти е така само малка промяна и допълнение:
Турция и ЕС нямат нужда един от друг . Биг Брадъра се нуждае от троянски кон в ЕС.
Не случайно французите вече се питат "Какво е ЕС?".
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД