:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"М-Тел"

се включва в инициативата на спортното министерство за набиране на фонд, от който всеки български спортист с медал от Лондон`12 ще получи парична награда. В добавка мобилният оператор ще даде на носителите на отличие по един смартфон Samsung Galaxy S III.



Олимпийският

ни представител в стрелбата с лък - Явор Христов, изпусна бронзовото отличие само с 6 т. по-малко от испанеца Давид Калея на европейската Гран при по стрелба с лък в София, последна проверка преди Лондон`12. Четвърти места от българите заеха още Добромира Данаилова, смесеният тим Данаилова/Христов и мъжките отбори в компаунд и рекърв.



Испанският

олимпийски футболен тим падна от този на Сенегал с 0:2 в контрола в Гран Канария пред 9000 зрители. Головете вкараха Сек в 15-ата и Мане в 46-ата мин. В Лондон`12 Испания е в група с Япония, Хондурас и Мароко, а Сенегал - с Великобритания, ОАЕ и Уругвай.



Бойкот

на олимпиадата обяви австралийският лекоатлет Джон Стефенсен, понеже смята, че е жертва на расизъм от страна на местната федерация. Стефенсен (200 и 400 м), бе включен само в щафетата на Австралия на 4 по 400 м и няма да бяга индивидуално. Това накара атлета с аборигенски корени да обвини федерацията в расистко отношение.
632
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД