:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кристен и Робърт се отдали на необуздани ласки в "Здрач"

Кристен Стюърт и Робърт Патинсън
В последната част на сагата "Здрач" Кристен Стюарт се била отдала на "див секс" със своя партньор Робърт Патинсън. Наложило се режисьорът да ги спре, пишат агенциите вероятно подгрявайки рекламно появата на поредната серия от вампирския филм.

Последната, четвърта част на сагата "Здрач" е разделена на две части, първата вече беше показана на голям екран. По сценарий Едуард Калън превръща своята съпруга Бела Суон във вампир. Стюарт призна, че се е държала като "животно", за да влезе в ролята на кръвопийца. "Опитахме се да запазим първата част лирична и сладка, но във втората искахме да бъдем животни", заявява актрисата. "Ние вече не бяхме хора, но как да пресъздадем това на голям екран? Казаха ни, че филмът ще бъде категория R, т.е. деца ще бъдат допускани в киносалоните с родителите си. Тогава всичко се случи... дадохме всичко от себе си", спомня си Кристен.

Робърт също се бил постарал за креватните сцени. Той разкъсал дрехите й, за да изобрази влюбеният до полуда вампир. По-рано Патинсън сподели, че обича необузданата любов и е готов на всичко за това чувство.

В края на миналата седмица Робърт и Кристен бяха заедно във Великобритания, за да рекламират последната част на сагата "Здрач".

Приемаме и тези "откровения" като част от рекламната стратегия на взелата да поомръзва вече и на създателите си "вампириада".
1
754
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
17 Юли 2012 12:18
Четох книгата и имах друга представа за визията на героите, несъответствяща на излъчването на актьорите
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД