:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Българка очарова Берлин с хит

DENA или Деница - като на шега завладява Берлин.
Деница, която е с български произход, печели все повече популярност с песента си Cash, Diamond Rings, Swimming Pools, пише "Берлинер цайтунг". Парчето е част от дебютeн албум, над който DENA работи в момента заедно с Kaiku Studios.

По думите на DENA видеоклипът е заснет с изключително нисък бюджет и малък екип, но точно затова реализирането му е било много забавно. В официалното видео към заразителното Cash, Diamond Rings, Swimming Pools, режисирано от Бончев и Брухарди, Деница се забавлява в компанията на търговци и посетители на мултикултурен битак в Нойкьолн. В YouTube песента вече е събрала над 150 00 души публика, като повечето коментари са положителни. Истинското име на DENA е Деница Тодорова. Тя се мести в Берлин от Хасково преди 8 години, за да учи медийни науки и дизайн. По време на следването си почва да се занимава с музика и превръща хобито си в професия. Била е вокалистка в двата албума на The Whitest Boy Alive и е подгрявала американската хип-хоп група Das Racist и интересната норвежка инди рок банда Kakkmaddafakka.
1340
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД