:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Парите за почивки през НОИ свършиха

Поради изчерпване на средствата НОИ прекратява почти три месеца преди края на годината програмата си за профилактика и рехабилитация. По нея осигурени лица могат да ползват лечебни почивки, финансирани от бюджета на държавното осигуряване, срещу направление от личен лекар. От осигурителния институт ще издават удостоверения за ползване на програмата до 9 октомври включително, а постъпването в санаториумите, с които има подписани договори, не трябва да е по-късно от 23 октомври 2012 г.

За 2012 г. програмата стартира в началото на март с бюджет около 15.4 млн. лв. Досега от нея са се възползвали 32 569 души, като се очаква до окончателното й приключване да бъдат финансирани профилактиката и рехабилитацията на още 6900 лица. НОИ плаща нощувките за 10 дни плюс по 4 процедури на ден.

През м.г. средствата свършиха в края на ноември, но тогава програмата стартира чак от 2 май поради забавени договори със санаториумите.
1
1614
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Септември 2012 09:05
Хе, че не ги ли разпределят по-равномерно? Или давай на максимум докато свършат, който хотел изпревари - ще спечели най-много...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД