:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Футболист на "Ботев" (Вр) излезе от медицинска кома

На Асен Чалъков му предстои мозъчна операция
Асен Чалъков
Футболистът на "Ботев" (Вр) Асен Чалъков се е събудил сам от медицинската кома, в която бе поставен от лекарите. Халфът обаче остава под стриктно наблюдение, а до него са допускани само най-близките му хора. Играчът постъпи в болница в събота, след като получи нов припадък, докато тренираше на стадиона в Самоков. Сега му предстои операция на мозъка, където е открит рядък тумор. Датата за интервенцията все още не е уточнена.

Чалъков е получил първия си епилептичен гърч преди мача с "Пирин" (ГД), след което лекарите го пратили на ядрено-магнитен резонанс. Футболистът помолил от "Ботев" да му бъдат изплатени част от дължимите три заплати, за да плати изследванията си, но от клуба му отказвали с оправданието, че не е предоставил сметка. Самият Чалъков твърди обратно. Той носи болничен лист на ръководството на клуба, но въпреки това председателят на УС Пепино Тирри открито обявява, че халфът симулира. "Даде ни болничен заради претърпян лек автомобилен инцидент", твърди италианецът.

Той междувременно вече не е председател на УС на "Ботев", тъй като подаде оставка. Смени го кметът на Враца Николай Николов, който ще управлява, след като бе упълномощен от Тирри. Заедно с градоначалника в управлението на "Ботев" ще участват и други представители на общината, като предстои да бъде насрочено Общо събрание.

Едно от първите неща, които новият председател на УС направи, бе да обещае, че още днес всички пари, които се дължат на Чалъков, ще бъдат изплатени и клубът ще продължи да се грижи за своя футболист. Николов бе категоричен, че италианците излизат извън управлението на клуба, но може да продължат да помагат под някаква форма. Снощи трябваше да бъде назначен и нов треньор на тима.
1
1087
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Септември 2012 07:33
Много не-хуманно отношение от италианеца. Не знам подробности и се позововам на данните от статията.

Желая бързо възстановяване на момчето и дано може да се наслаждава на животта си още дълго. Усепх в борбата
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД