:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



GLOBUL и GERMANOS търсят



талантливи студенти, които да участват в съвместната им стипендиантска програма, провеждаща се за седми път. Тази година компаниите отпускат стипендии за осем младежи в областите маркетинг, право, финанси, изграждане на мрежата и радио- и телекомуникации. Условията към участниците са да са студенти в трети или четвърти курс, да имат добър успех и да владеят английски език. Крайният срок за кандидатстване е 15 декември. Избраните кандидати ще получават стипендия всеки месец до завършване на бакалавърска степен.



Столичната община дава 300 хил. лв.



за повдигане и осветяване на пешеходните пътеки в столицата. Вече над 260 пътеки са осветени, а 35 зебри по ключови и опасни кръстовища са повдигнати. Кметът Йорданка Фандъкова обясни, че от КАТ са подали списък с 40 опасни пътеки. До края на ноември ще станат 45. София вече има и първата си светеща пътека. Тя се намира на бул. "Васил Левски" до Софийския университет. Идеята е разработена от български млади учени. Пътеката започва да мига, когато преминава пешеходец.



Махат "гащите на Софиянски",



както е по-известен навесът на Централна гара, до Нова година. Това заяви главният архитект на София Петър Диков в интервю за ТВ7. Общината бърза да махне шатрата, защото е опасна. След като се махне платното, ще стои в склад, докато се реши кой да го вземе. Вариантите са да се даде за спортно съоръжение или на армията. Министърът на спорта Свилен Нейков иска съоръжението за покритие на спортни прояви, а шефът на МО Аню Ангелов предлага то да покрие ръждясващите под открито небе експонати в двора на военния музей.
1
824
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Октомври 2012 09:17
Не вярвайте на Глобул дори и когато идва с дарове.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД