:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА пак ще има лагер в Гърция

ЦСКА ще проведе за втора поредна година лагер в гръцкия град Александруполис. Най-вероятно там ще се проведе и първата тренировка на отбора за 2013 г., като "червените" заминават за южната ни съседка на 7 януари. Иначе футболистите ще се съберат два дни по-рано в София за функционални прегледи.

ЦСКА ще останат в Александруполис до 25 януари, като ще завършат престоя си с контрола, за която съперникът се уточнява. След това ще се пътува на 28 януари за Турция. Има вариант и за кратък трети лагер - в Свиленград, точно преди подновяването на първенството.

Междувременно стана ясно, че защитникът на "червените" Апостол Попов ще се възстанови от травма до неделния мач срещу "Локо" (Сф).
8
863
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
04 Декември 2012 21:25
Е как в Гърция,нали ще играе за купата на Чеченския Президент в Турция?
04 Декември 2012 22:49
Гърция ли? В Бенгази им е мястото. След миналата година местните са зажаднели да
05 Декември 2012 07:26
Мястото им е в Сибир...да ринат сняг!
05 Декември 2012 09:36
Интересно интервю с уважаван "армеец"


Натисни тук
05 Декември 2012 10:02
Дано да оздравее човека и да се радва на достоен завършек на живота си. Но, освен тазобедрената му става, самочувствието му също трябва да се оперира. Легенда, опазил Кройф, али бали. Първо дали си легенда е оценка която други ти дават. Това че си играл в Левски, ЦСКА, Локо Каспичан дълги години не те прави легенда. Да не говорим, че е играл във времена на всякаква липса на трансфери и това да играеш 12год. в един отбор е по-скоро правило отколкото изклЮчение. После доколко си опазил също е субективно. Трето да взимаш военна пенсия и да признаваш че си участвал в уговерени мачове не знам що за достойство имаш.

И‌ не на последно място - много си далеч от световните тенденции. Мениджър, не е старши тренер, а човек, който участва в подбирането на играчите, чат-пат в тренировките, селекциите и тактиките за мач. Например, ФъргЮсън с години не говори на БиБиСи поради обвинение от страна на медиите, че се облагодетелства от трансфери. Синът му е скаут както и брат му. Моуриньо има агент, чийто клиенти футболисти често преминават в отборите, които португалеца води.

И‌ много такива. Хубаво интервЮ с чичото, но нищо съществено.
05 Декември 2012 11:21
Понякога хората, които дават интервЮта, в лекомислието си не подозират как ще попаднат на някой, който ще ги схруска надве-натри. Да облазим поне хората, които ще научат нещо ново за своя полза
05 Декември 2012 15:00
Драгой, някои хора нищо няма да научат, просто защото не им изнася. Копата, в прав текст им казва за "заповедите по гарнизона", тогава когато е било нужно и кой ги е издавал тези заповеди. Е, и на левскарите било помагано след 1968 и сигурно има такива случаи. Но едно е да ти помага някой поради запалянковщина, пък бил той и шеф на МВР, а съвсем друго е да ти помага Устава/армейския/ и Правилника на БФС,т.е. в единия случай връзката е причинно-следствена, а в другия е платонична. Нали така! Всички взети като войници, футболисти, можеха да останат в цска, без да се иска разрешението на клуба от който идват. Тази привилегия важеше само за т.н." армейци".
Не, че тези неща не са разисквани многократно, но и сега, ако погледнеш под статията за съдиите, ще видиш Ильо да разправя легендата за Легендата. Независимо,че многократно е изяснявано, че няма засада, защото според тогавашния правилник, засада се свири в момента на подаването т.е. засадата е преди автогола. Така, че въпреки признанията на Копата, едва ли гаовците ще искат да научат нещо ново.
05 Декември 2012 15:55
Нека пикането на газ от м-ильовци да продължи

Блогът на Драгой
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД