:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

GLOBUL предлага нова програма за мобилен интернет



GoWeb Basic и допълнителен пакет Turbo Daily. Срещу месечен абонамент от 2.90 лв. на месец с GoWeb Basic клиентите получават неограничен достъп до интернет през настолен компютър или лаптоп, както и 3G модем. Дневният пакет за мобилен интернет GoWeb Turbo Daily дава възможност на потребителите да ползват допълнителен трафик на максимална скорост през компютъра си, без да променят абонаментния си план.



3600 минути само за 6.90 лв. на месец



дава VIVACOM с абонаментния план VIVACOM Super Fix. Основното предимство на пакета е, че при него не се прилага първоначалната цена за разговор от 13 ст. Това условие важи за всичките включени 3600 минути на месец, които са практически неизговорими. Така абонатите на Super Fix говорят с близо 2 милиона потребители напълно свободно цял месец, без да се притесняват от нарастване на крайната си сметка.



Клиентите на Мтел ще получават



специален документ към месечната си фактура с подробна информация за направените от тях дарения за "Българската коледа" чрез SMS-и. Документът "Задължения към трети страни" ще е неделима част от фактурата, но ще се прилага към нея само ако през месеца клиентът е правил дарения чрез кратки съобщения. Освен SMS даренията документ ще отразява и услуги, предоставени от трети страни и заплащани през мрежата на Мтел. Това могат да бъдат застраховки, участия в игри и др.
739
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД