:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВИДЕОНОВИНИ

снимка: александра филмс
Балтазар Гети попада в ада

на лосанжелиския ъндърграунд в хоръра "Часът на сенките". Героят на младия актьор от "Изгубената магистрала" е бивш алкохолик, решил да влезе в правия път. Питър Уелър ("Робокоп") го съблазнява да се плъзне отново по наклонената плоскост. Садо-мазосцените напомнят за "Клетката" с Дженифър Лопес, но са още по-гадни. Филмът не е за зрители със слаби нерви, обаче саундтракът с песни на Моби, "Кърв", Флюк и т. н. не е за пропускане.



"Пророчеството" с Кристофър Уокън

спазва всички необходими условия на хорържанра: на всеки успешен филм се правят по няколко продължения, кое от кое по-евтини. Ценното тук е, че са успели да привлекат титулярния актьор с демоничен поглед да играе във всичките. Оригиналът на Грегъри Уайдън беше преди 7 години. В актуалния "Пророчеството 3" сценарият отново е негов, макар режисурата да е поверена на дебютанта Патрик Ласиър. Уокън за трети и - твърдят - последен път, се превъплъщава в падналия ангел Габриел. Той уплътнява времето си на земята, като нагъва понички и кара кабриолети, но битката между доброто и злото няма да му се размине.



"Студ" е от онези изумително безмозъчни

комедии от алпийски тип, чийто характерен представител бе "По пистите на Аспен". Основната разлика е, че вместо да карат ски, тук героите наблягат на модния сноуборд. Режисьорите - братята Брендън и Емет Малоу, е добре да посетят курс за професионална преориентация, докато още могат. Играят куп некадърни актьори като хубавеца Джейсън Ландън, бившия модел на "Плейбой" Виктория Силвстед и професионални сноубордисти.
611
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД