:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Фетбой Слим и Снууп Дог помагат на фънклегенда

снимка: уорнър/орфей мюзик
Името Буутси Колинс не говори много у нас, пък и в останалата част на света. Обаче това е 50-годишен негър, овършал историята на популярната музика по всички начини, за които се сетите. Последен пример - той пя в парчето на Фетбой Слим "Weapon of Choice". То взе награда "Грами", а клипът с Кристофър Уокън обра всевъзможните награди на MTV и други институции.

Най-скъпоплатеният диджей записа колаборация с Буутси и за саундтрака на "Лара Крофт" ("Illuminati"). Сегашната се казва "The Bomb" и е шеметен електро-фънк.

"Play With Bootsy" всъщност е албум, чийто смисъл е изцяло в звездни дуети. Това е колкото диск албум на Колинс, толкова и на плеядата гост-музиканти от всички жанрове. Рапърът Фет Джо му партнира в лежерното "Soul Sista"; лейди Мис Киър от "Ди-лайт" в няколко песни; Кели Али от "Сникър Пимпс" - в заглавното "Play With Bootsy", Снууп Дог - в "Love Gangsta", и списъкът може да бъде продължен.

В художествено отношение Буутси Колинс се придържа към ведрия диско-кич - обувки с дебели подметки, смешни шапки, перуки, сексуални намеци и коцкарска игривост. Не е много ясно с какво точно такива хора успяват да предизвикат уважението и съучастието на гилдията. И от албума не става ясно.
588
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД