:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 635
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

10-членна комисия ще избере проектите за "Мтел еко грант"

10-членна комисия ще избере екопроектите, които ще бъдат финансирани в тазгодишното издание на програмата "Мтел еко грант", съобщиха от телекомуникационната компания вчера. В журито за втора година ще участва зам.-министърът на околната среда и водите Малина Крумова. Изборът е още в ръцете на общественици, университетски преподаватели, природозащитници и журналисти.

Тази година изборът ще е между 30 кандидатствали проекта, насочени в три области - опазване, поддържане и възстановяване на местообитания и популации на видове, насърчаване и популяризиране на практики за биоземеделие, определяне и опазване на вековни дървета и гори.

Оценяването минава през три етапа, като се разглеждат качеството на проекта, заложеният бюджет, очакваните резултати, ефектът и капацитетът на организацията. Общият бюджет на програмата е 50 000 лв. Максималната сума за проект е 15 000 лв. Целите на "Мтел еко грант" са да финансира малки, но значими екопроекти. По тази програма телекомът си партнира с фондация "Помощ за благотворителността в България".
1272
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД