:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Франция се кани да признае „Хизбула” за терористична организация в ЕС

Франция желае да добави "Хизбула" към списъка на ЕС с терористични организации, ако българското разследване на терористичната атака в Бургас потвърди, че шиитската група е отговорна за атентата. Това заяви Жан-Франсоа Копе, лидер на най-голямата опозиционна партия във Франция и вероятен кандидат за президент. Той подчерта абсолютния ангажимент на Париж към сигурността на Израел при бъдещо мирно споразумение с палестинците, съобщи електронното издание на "Таймс ъф Израел".

Копе посочи, че по въпроса за "Хизбула" се води голям дебат. Политикът напомни, че президентът Франсоа Оланд наскоро е заявил, че ако има убедителни доказателства, Франция ще направи своите заключения относно "Хизбула".

Междувременно в. "Джерузалем пост" съобщи, че българската полиция е арестувала канадска гражданка, свързана с правителството в Иран, която е наблюдавала в София еврейски център малко след атентата в Бургас, съобщава израелският в. "Джерузалем пост". Вестникът цитира "местен, много добре информиран и достоверен източник", според който предполагаемият "ирански агент" е жена на около 50 години, която има канадски паспорт и е пристигнала в София от Истанбул няколко седмици след атентата. Тя е била арестувана още в първия ден, след като вдигнатите на крак полицаи забелязали, че оглежда еврейски център "Хабад", който се намира на малка уличка в центъра на София. Цитираният източник е казал още, че след атентата са били задържани и група лица, но не разкрива нищо повече.

3
1195
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
22 Април 2013 23:16




Франция да каже , взе ли предишния и президент над 50 милки от Кадафи и после активно участваше в убийството му за да не ги връща!За други пари не ще питам.
23 Април 2013 01:52
Кадафи не е искал връщане на парите, а политическа подкрепа.
Получава се нещо като купуване на гласове по време на избори в България.
Да си чул след изборите некой манго да е утрепал кебапчия та да не връща скарата ?
23 Април 2013 12:26
Някой пречил ли й е да го направи и до сега?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД