:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Станка Златева пак тренира

Двукратната сребърна олимпийска медалистка Станка Златева е подновила тренировки. Новината за завръщането на тепиха на 5-кратната световна и еврошампионка съобщи пред Gong.bg генсекът на федерацията по борба Валентин Савов.

"Станка Златева тренира с кадетките в Сливен от две седмици. Тренира с по-малките, за да може да помага, а и да не се натоварва много. Тя тепърва започва", разкри Савов. Той допълни, че 30-годишната състезателка няма да участва на световното първенство наесен. "Няма какво да се заблуждаваме - за три месеца чудеса не могат да стават. До края на годината няма да участва в турнири", отсече той.

След олимпиадата в Лондон `12, където Златева бе туширана на финала в кат. 72 кг, тя взе решение да спре временно с борбата. Личният й треньор Симеон Щерев пък бе освободен от федерацията и най-вероятно ще започне работа в чужбина. Златева нееднократно заяви, че без него няма смисъл да продължава, като се смяташе, че тя или повече няма да се върне на техиха, или ще последва Щерев в чужбина. Междувременно бе записана трета в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ, но не бе избрана. Засега обаче Златева не е обявила официално дали ще се бори за България.
899
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД