:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Астън Вила"

привлече холандския халф Леандро Бакуна (21 г.) от "Грьонинген", като футболистът вече подписа 3-годишен договор с английския клуб.



Румънският

национал Раул Русеску (24 г.) бе продаден от "Стяуа" на "Севиля" за 2.5 млн. евро. Голмайсторът на румънското първенство през миналия сезон подписа с испанския клуб договор за 5 сезона.



Бившият

национал на Испания Маркос Сена (36 г.) напусна "Виляреал", където игра в последните 11 години, и подписа договор с втородивизионния американски "Ню Йорк Космос".



Във футбола

се завърна екснационалът на Швейцария Йохан Фонлантен (27 г.). Той подписа договор за 1 сезон с "Грасхопърс", след като се възстанови от сериозна травма в коляното. Заради контузията той бе прекратил кариерата си през 2012 г., докато играеше в колумбийския "Итагуй". Преди това Фонлантен е играл в "Йънг Бойс", ПСВ "Айндховен", "Бреша", "Ред Бул Залцбург" и др. Той е и най-младият голмайстор на европейски първенства - през 2004-та той вкарва гола за Швейцария при загубата с 1:3 от Франция, като е само на 18 години и 137 дни.



За треньор

на "Малага" бе назначен германецът Бернд Шустер (53 г.). Бившият наставник на "Реал", "Бешикташ", "Кьолн", "Леванте" и др. замени на поста чилиеца Мануел Пелегрини, който ще поеме "Манчестър С". "Малага" също така привлече срещу 500 000 евро португалския защитник Флавио Ферейра (21 г.) от "Академика" (Коимбра).
660
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД