:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Симон Спасов продължава да управлява в БОК

Действия на шефката на тотото може да раздели бюрото на две
Избраният от изпълнителното бюро на БОК за временен председател Симон Спасов продължава да управлява комитета след поредната юридическа каша около поста. Той засега няма да сдава властта на предшественичката му Ирена Кръстева, която стопира вписването на промените на управата в съда. И вчера Спасов изпълняваше задълженията си. В същото време хората на Кръстева не се появиха в офисите.

Оня ден СГС отказа вписване на рокада на върха от 19 септември, защото е направена промяна в дневния ред на заседанието на изпълнителното бюро на БОК. Адвокатите на Спасов обаче подготвят контрааргументи срещу това решение и те ще бъдат внесени в съда в понеделник. На самото заседание Кръстева и нейната адвокатка Теодора Борисова не са изявили никакви претенции и дори са подписали протокола, свидетелстват някои от присъствалите пред "Сега". След това обаче са се обърнали към съда в отчаян опит да върнат Кръстева на временната власт. Именно тези й опити станаха причина бюрото да я заклейми в нарочна декларация.

Болничните на назначените от бившата и.д. председател на БОК счетоводителка и касиерката са удължени, стана ясно вчера. Настоящето ръководство все още няма достъп до документите и средствата на комитета. По тази причина не може да се изготви доклад на контролния съвет за общото събрание на БОК на 11 ноември.

Вече има две свикани заседания на изпълнителното бюро за началото на октомври. Кръстева събира управата на 7 октомври, а самото бюро си даде среща на 10-и. Възможно е 19-те членове на ИБ да се разделят на 2 лагера, но засега изглежда, че този на Спасов има преимущество в числеността.
319
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД