:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Иван Стоицов

и Мехмед Фикретов са фаворити за титлите на европейското първенство по вдигане на тежести до 20 г. следващата седмица в Тренчин (Слвк). Стоицов спечели бронзов медал от европейското за мъже в София през април в кат. до 77 кг, а Фикретов същото отличие, но при 69-килограмовите.



Капитанът

на френския национален отбор по баскетбол Антоан Ригодо обяви края на кариерата си. Това стана само 6 дни след като пропусна 3 пъти от фаул и така лиши тима от участие на финал на европейското първенство. 33-годишният Ригодо е шампион на Франция с "По-Ортез" през 1996 г. и два пъти на Италия с "Виртус" (Болоня).



Шефовете

на 5-те големи концерна, които са участници във Формула 1 (БМВ, "Даймлер-Крайслер", "Хонда", "Рено" и "Тойота") и отборите на БАР "Минарди", "Заубер" и "Уилямс" се разбраха да се състезават само в надпревари, които гарантират фундаменталните принципи на безпристрастен и обективен световен шампионат. Това е поредна стъпка към раздяла от Формула 1 и отделянето в собствена надпревара. Засега групата няма подкрепата на "Ферари", "Джордан" и "Ред бул".



25 500

доброволци ще участват в организационната работа, преди, по време и след зимните олимпийски игри в Торино (Ит) през 2006 г. Най-младите доброволци са на 17 години, а най-възрастните - на 80. Чужденците са 16%, а най-голямата част (52%) са от Северна Италия.
735
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД