:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ред-инг

Ред като порядък или пък red като червено. Продължават опитите на червените да въведат ред и да разчистят улиците. Не им се удава.

Като вестител на европейското правосъдие и ценностен ред оня ден намина еврокомисарката Вивиан Рединг - тема на вчерашната преса.

"Рединг: Крайно време е БСП и ГЕРБ да спрат с дрязгите", пише "24 часа" на 2 страници, разказвайки за срещата на комисарката Вивиан с граждани. Бойчето я чу и подаде ръка, но тя отново увисна във въздуха. Обидно...

"Комисар Рединг: Олигархията и демокрацията са врагове" - това пък е прочитът на същото събитие в "Труд". Така и не казват обаче от Брюксел какво става при ситуацията "олигархия срещу олигархия"; то е ясно, че демокрацията е безплътен мираж.

"Оплакаха се на Рединг като на Господ", пише и "Стандарт". Вестникът цитира комисарката: "вземете нещата в свои ръце, бъдете следващите в парламента". И гражданите май я разбраха буквално...

"Монитор" защитава своя версия за тура на Рединг у нас. Според вестника тя казала: "ЕК не може да смени правителството". Медията не пропуска да отбележи и че "освиркаха президента на срещата във Военния клуб". Туй то. Време разделно. И новините се сервират разделно.

"Вивиан Рединг: Пожелавам ви правителство, на което вярвате". Това пък са чули в "Капитал Daily".

"ЦСКА и бившият мъж на Рединг - на един адрес", разкрива от своя страна "Преса". Вестникът твърди, че компанията, обявена като собственик на "червения" футболен клуб, и екссъпругът на комисарката - Димитриос Зоис, били регистрирани в една сграда в Люксембург. Зоис се явява също почетен консул на България в мъничката китна и богата родина на Вивиан; Зоис е печелил търгове за европроекти в България в периода 2006-2008 г., изяснява ровенето в чуждата копанка вестникът. Колко е малка България - ни обади с прости думи преди години още Иван Костов с тезата, че всички сме братовчеди. А в глобалното село, изглежда, всички сме баджанаци. Е, има и балдъзи.
1052
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД