:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Реал" направи Кристиано най-богат

Парите са важни, но не са приоритет, коментира португалецът новия си 5-годишен договор за 90 млн. евро
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо позира щастлив с президента на "Реал" Флорентино Перес (вдясно) след сключването на най-скъпия личен договор в историята на футбола.
Кристиано Роналдо подписа нов 5-годишен договор с "Реал" (Мадрид) и сложи край на спекулациите относно бъдещето си в клубния футбол. Споразумението на стойност 90 млн. евро анулира предишния контракт на португалеца, който изтичаше през лятото на 2015 г., и превръща 28-годишния нападател в най-скъпоплатения футболист в историята на играта.

Годишната заплата на голмайстора ще бъде 18 млн. евро, или почти два пъти повече в сравнение с тази на новия най-скъп футболист в света Гарет Бейл, комуто "белите" ще плащат по 10 млн. евро на сезон. Суперзвездата на кръвния враг "Барселона" и най-добър играч в света през последните 4 години Лионел Меси пък работи за 13 млн. евро на година.

"Парите са важни, но не бяха приоритет при новия договор. В живота има и по-важни неща от парите - заяви Роналдо на тържествена пресконференция на ст. "Сантяго Бернабеу" вчера следобед. - Благодаря на съотборниците, на треньора и на президента за споразумението. За мен е привилегия да остана, този дом ми е дал много. Чувствам се сякаш това е първият ми ден тук. Ще продължа със същия хъс да давам всичко за тази фланелка. Благодаря на привържениците, които ме подкрепят. Заради тях останах. Може би ще остана до края на кариерата си."

Малко преди официалното представяне играчът и президентът на "Реал" Флорентино Перес подписаха церемониално договора, а залата бе озвучена от вечнозеления хит на Тина Търнър The Best ("Най-добрият").

"Днес е голям ден. Осъществихме желанието на мадридистите. Кристиано ще остане тук следващите пет години. Най-големият клуб в историята се гради от хора като Кристиано", заяви босът на "белите".



НА ТЕРЕНА

Предната вечер - късно в събота, Кристиано Роналдо и Гарет Бейл отбелязаха по едно попадение за равенството 2:2 на гости срещу "Виляреал" от IV кръг в Примера дивисион. Това бяха първи загубени точки за "Реал" от началото на сезона и отборът изостава на 2 зад лидерите "Барселона" и "Атлетико", които са с пълен актив от по 12 т.

"Горд съм, че вкарах гол в дебюта си, но съм разочарован, че не постигнахме желания резултат. Сега гледаме напред към вторник", заяви Бейл с поглед към първия мач на "Реал" в Шампионската лига - срещу "Галатасарай" в Истанбул.
1026
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД