:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ст. Младенов отрече свада с фенове на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов категорично отрече появилата се информация, че е бил атакуван вербално от привърженици на отбора след измъченото 1:0 като гост на аутсайдера "Пирин" (ГД) в петък. Наставникът обаче не коментира версията, че всъщност е станал обект на нападки от страна на агитката на домакините заради своето отношение към публиката по време на двубоя.

"Това е поредната манипулация, която отново се опитва да вкара напрежение в нашия отбор. Аз с нашите фенове никога не съм имал проблеми, нито и те с мен. И няма как да имам проблеми с привържениците. Нищо скандално не се случи в Гоце Делчев. Отново поредната спекулация, която пак ще бъде опровергана", заяви Младенов пред агенция "Блиц".
27
1781
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
27
 Видими 
15 Септември 2013 19:28
Стойчо е като кърлеж, скоро няма да се отървем от него!
15 Септември 2013 20:21
Опитах да гедам коридата от геренбахче, въпреки наистина отвратителните изживявания и емоции, които предизвикват у мен нечистоплътните с рогата, но успях само до 15-та минута. Жалко, надявах се обрезките да лапнат дървото, с цел да не са на голяма дистанция от нас, но милицията просто е много слаба.....
А дано, като прочета после крайния резултат да се зарадвам, но не съм оптимист....
15 Септември 2013 21:54
Ужас! Обрезките осеменили кравите на два пъти! Добре, че имат мач с Айндховен, иначе секс урока можеше да е много свиреп!
Продължавам да твърдя, че с Малкия Мастар, подуяне стояха много по-добре! А изкуственото осакатяване на отбора, което Насо ануса направи довърши кравите. Без съдийска подкрепа са абсолютно безпомощни ! Не зная, като изритат епилирания лоб от ПЧБФС направо си загиват ромите!
15 Септември 2013 22:07
Ми смо били на стадиону, али смо нашли ништа
Слабиша йок-анович
15 Септември 2013 22:07
БЖ, пиши на воля. Освен да мълчим и да търпим нищо друго не ни остава.
В Левски определено няма ОТБОР. Сбирщина от футболисти - да, но не и отбор. От това което видях днес само ДВАМА заслужават да носят синята фланелка.
15 Септември 2013 22:17
Стойчо тук е напълно прав. Поредната манипулация идваща от журналисти.
Тези журнлисти да ходят да си гледат оборчето и да си пишат за слаБишавич колкото си искат.
15 Септември 2013 22:19
И понеже и Домуза ще цъфне с нов ник, ето му превод и за него на думите на Слабиша: Biz stadyum vardı, ama biz hiçbir şey bulunamadı
15 Септември 2013 22:22
Статистик, ама ти четеш ли тия скудоумие! Не слушаш ли какво говори Насо задника:" Приоритет тази година ни е строежа на стадиона!"
Тоя е завършен дебил! Добре, че го върнаха!
15 Септември 2013 22:24
СЕКТОР А

15 Септември 2013 22:26
Пиво, вервай ми! Искрено ви сьчуствам!
15 Септември 2013 22:27
Догодина могат да асвалтират квартала!
15 Септември 2013 22:35
Сега по темата. Мисля, че Стойчо наистина има проблем с привържениците на ЦСКА. Не смятам, че е нормално (а мисля че изразявам мнението на повече от половината привърженици на ЦСКА) от 8 кръга да имаме едва 2 (две) победи, при това, втората е доста измъчена. Това не е играта на ЦСКА и никакви извинения от сорта, че е рано, че селекцията не е приключила, отбора не е обигран, вървят пред нас.
15 Септември 2013 22:40
Бачо Желязко, остави ги сините. Кажи по- добре как ти се видяха нашите. Щото мога да охаректиризирам целият отбор со все треньорско ръководство и администрация с едно само слово- КАПУТИ.
15 Септември 2013 22:45
Бабник, в строителството има едно правило- най-трудно е излизането от земята! Основите! Мръсна, тежка, бавна, трудоемка операция! Нагоре се върви лесно!
15 Септември 2013 22:49
Бай Желязко, първенството е по нова схема, но мина средата на първата част. Никаква надежда - с тази игра. До кога да чакаме?
15 Септември 2013 23:01
Дузов, ние не чакаме! Работим! Нима не знаете, че макар и жив, отбора не е реанимиран и спасен, все още. Нека не подценяваме сериозността на обстановката около нашия отбор и когато сме оптимисти, нека знаем, че трябва да сме и реалисти, вътрешно! Предстоят много неща и много работа.Много хора са задействани в тази насока и вярвам и се надявам всички да са доброжелателни. Много зависи и от нас привържениците да подкрепяме и вярваме в нашата кауза! Кой като може и с каквото може! ЦСКА затова е ЦСКА, защото има една уникална магия около духа на нашия клуб! Единството в тежките моменти е основополагащото ! Сега имаме нужда от спокойствие! Всичко друго е на заден план.
15 Септември 2013 23:12
БЖ, не се притеснявам за сините, те са си на своето второ място ( е, с една разлика - във втората седмица).
Притеснението ми е, че ЦСКА е на последно място ( вярно, в първата седмица).
Тактиката на Стойчо винаги една и съща. Първо заздравява отбраната и вратарския пост, т.е. предпочита ЦСКА да не губи мачовете.
После работи за добри халфове и нападатели.
Добре е, че е изгонил този измислен нападател Абушев.
Но ще стане по-добре , ако дава по 15-20 минути игра на Долапчиев.
15 Септември 2013 23:16
Б.Ж. искрено се надявам да си прав. Искам нашия ЦСКА отново да е №1 в България и когато играе с европейски отбор всички да ни смятат за фаворит.
Просто искам да споделя, че това което гледах вчера никак не ми хареса. Вярно, гледах само второто полувреме, и то след дузпата, но нищо от показаното не ме въодушеви.
15 Септември 2013 23:19
Статистик, на този етап не обсъждам Стойчо! Аз съм твърдо зад единството ЦСКА, част от което е и той! Ако някой иска да види мнението ми по въпроса по принцип, може да бръкне във форума малко назад, когато имахме успехи с него! Ще се изненадате! Толкова!
Стойчо, твърдо сме зад теб!
Само ЦСКА!
15 Септември 2013 23:25
Бих добавил, че ни трябва много силна делупизация. Защото това състояние сега не отговаря на желанието на цесекарите отборът да бъде флагам на родния футбол.
15 Септември 2013 23:27
Дузов, скоро идва Лоурънс Дейвис! На 18-ти пристига тук в София. Нека изчакаме и да чуем и него! Ще каже важни неща! Някои неща ще се поизяснят и тогава ще момем да коментираме повече.
15 Септември 2013 23:42
Б.Ж. понеже съм останал с впечатлението, че си отговорен фактор в ЦСКА, то - знай че ти вярвам, но ми се струва, че любимия ни отбор не върви добре. Имаме добри играчи, но играта нещо не отговаря на очакванията ни. Отдавна говоря и пиша, че Т. Янчев е изпята песен, и когато отиде в Славия бях доволен че се е разкала от ЦСКА. Вярно е, ема огромно желание за игра, но моите уважения - никакви умения. Също като футболист №1 за 2012 г. Бадема и той ми се струва, че е изпята песен. Мисля че Стойчо трябва да заложи на по агресивна игра, та ако ще и да имаме 50% победи и 50% загуби. За предпочитане, пред предпазливата и страхлва игра за равен 0:0 или 1:1.
П.П. Не те ли притеснява и ниската резултатност?
16 Септември 2013 08:15
Не ми харесва този монолог, дано някой се престраши и да каже нещо.
Не ми хареса и играта ни с/у Пирин, освем 3-те точки, няма с какво да се похвалим като игра.....Карачанаков все още не може да намери себе си.
Пирин не заслужават да са последни, впечатли ме треньора им, въпреки, че има боксьорска осанка....
16 Септември 2013 09:10
Господа!Мача на не успях да гледам,но гледах подробен репортаж за положенията и пред двете врати и трябва да кажа,че половината да бяха влезли резултата щеше да е поне 5 гола,а не само 1.Но ней се както се казва.Колкото до поръчковата статиика,нали трябва нещо и за ЦСКА да се напише...разбирам ги хорицата!Инак трябваше да напишат "ЛЕФСКИ ЗАГУБИ ПОРЕДНИЯ СИ ДОМАКИНСКИ МАЧ!!!" или "МЪКАТА НА ГЕЙ АРЕНА ПРОДЪЛЖАВА" и тн. и тн.
А така си е по лесно,пускаш нещо срещу ЦСКА,хем се чете,хем гали окото на мангалите,нищо,че не е верно,нищо,че сигурно и репортаж от мача не са гледали!А сетих се и нещо друго,представя те ли си Стойчо преди загубена среща да беше говорил за "ИЗВАДЕНО ГРЪКЛЯНИ" и "ЛЕЕНЕ НА КРЪВ",представяте ли си днешната говежда преса къде щеше да го качи!?
16 Септември 2013 10:22
Явно днес, няма да има представители от "синята лавина"
16 Септември 2013 11:18
Колеги, фенове на ЦСКА, не съм гледал мача с Пирин и не мога да коментирам играта, обаче мисля, че засега е по - добре да оставим на мира Стойчо да си върши работата. Защото въпреки всичките му кусури, при това несигурно положение, в което е любимият отбор, се нави да стане треньор и поне нещо да прави по играта му. Защото не дай си боже, да си тръгне, какво правим тогава? Моите уважения към Радуканов, ама той не е по - добрия вариант, много мек ми се струва. Друг засега не виждам, затова предлагам да изчакаме.
Лек ден на всички.
16 Септември 2013 11:41
Армейци, утре от 17.30 мачкаме на Армията Хасково за купата! Мача ще е доста по-спокоен от последния изигран в гоцето и ще можем да видим в една по-спокойна обстановка отбора. Аз лично не споделям мнението на ръководството, че трябва да търсим краен успех за Купата.По-скоро мисля, че там трябва да играем освободено .Утре М'Боли може да пази, което ще е добре да го видим в каква моментна форма е. В същото време трябва да се подходи към мача отговорно и мобилизирани! Т.Е. да могат играчите да покажат реалния си потенциал. Аз мисля, че това е най-важно в тоя турнир за нас тая година.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД