:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" все още няма за цел титлата

Другият отбор бе забравил да дойде, заяжда се с "Локо" (Пд) спортният шеф на "канарчетата" след победата с 2:0
СНИМКА: SPORT.PLOVDIV24.BG
Дошлият през лятото от ЦСКА мадагаскарец Абел Анисе ликува след втория си гол във вратата на "Локо" (Пд), с който подпечата победата на "Ботев" в дербито.
"Ботев" победи "Локомотив" с 2:0 в пловдивското дерби и излезе начело в А група след 8-ия кръг (преди снощния мач "Левски" - "Лудогорец"), но това все още не подхранва амбиции за преследване на титлата. Това обяви спортният директор на "канарчетата" Александър Александров пред bTV ден след мача.

"В последните години дерби №1 на страната е пловдивското, а не това между "Левски" и ЦСКА - констатира Александров. - Първи сме в класирането и се надявам да продължим да сме първи. Засега нямаме поставена цел да гоним титлата".

Шефът добави, че Борис Галчев ще бъде глобен според вътрешния правилник, макар лично той да не го обвинява. "Случва се", поясни Александров. Той имаше предвид червения картон, който Галчев си заработи в 27-ата мин., и въпреки който "Ботев" успя да стигне до два гола дело на Анисе. От 59-ата мин. и "Локомотив" бе с 10 човека на терена, тъй като бе изгонен До Кармо.

"Нашият отбор играеше много добре. И след червения картон продължи по същия начин, нямаше никакво притеснение. Днес имаше един отбор, другият бе забравил да дойде - заяде се с градския съперник Александров. - Знаех, че ще бъде тежко, но мисля, че изглеждаше сякаш нашият отбор е с човек повече. Радвам се, че победихме заслужено и с лекота".

"Липсваше ни агресия и себераздаване. Изглеждахме примиренчески, което най-много ме огорчи. Указанията ми бяха да играем по-смело и да излизаме напред, но не се получи - коментира треньорът на "Локо" Александър Станков. - Това не е лицето на нашия отбор, за което съжаляваме много. Имахме фантастична подкрепа, но не можахме да зарадваме нашите фенове. "Ботев" са добър отбор и не е срамно да загубиш от тях."

Това пловдивско дерби се отличи и с още нещо - за първи път от доста години преди и след него няма задържани фенове от присъствалите 13 000 на трибуните на стадион "Христо Ботев". Имало е спречкване по улиците на Пловдив, но полицията е осуетила масов бой.
43
1592
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
43
 Видими 
15 Септември 2013 19:27
Металик са си селски отбор! Титла в следващите години няма да видят!
15 Септември 2013 21:04
daskala
15 Септември 2013 19:27


Даскале,готов ли си за първия учебен ден ?
15 Септември 2013 21:08
Гъчо, надявам се че и тази ти прогноза ще се "сбъдне" точно толкоз колкото и тази за изхода от този мач Лошото е, че нещо гръкляна на Лудогорец много труден за измъкване. Хайде играйте де!!!
15 Септември 2013 21:58
Полегнахте ли, а? Полегнахте разбира се.
15 Септември 2013 22:07
Срам ни е да ви гледаме. Всички вън! Разградски подлоги
15 Септември 2013 22:11
Какво стана с мача на герена. Сините бяха ли дошли за мача.
15 Септември 2013 22:13
Газпром колко милиона ще даде тази година на Тонев и Батков
15 Септември 2013 22:36
Един левскар, но не от нивото на Атанас Димитров.

Натисни тук
15 Септември 2013 22:42
Един левскар, но не от нивото на Атанас Димитров.


Ми аз за тая банка-спонсор ви питам вече няколко пъти, бре
15 Септември 2013 22:50
Ости, като те е срам - не гледай, дреме ми.
След последните 2-3 мача и паузата в шампионата, имах надежда, че отбора върви в правилна посока. Днес обаче отбора игра много слабо, показа отчайваща липса на класа, никаква тактическа дисциплина (то въобще имаше ли тактика), излишна нервност. Върни ни към славните времена, когато една групичка правеше бойкот на треньора и останалите "футболисти"...
15 Септември 2013 23:01
Драго, мерси за линка. Разбрахме, кой е човека с пурата за сините.
15 Септември 2013 23:03
към славните времена, когато една групичка правеше бойкот на треньора и останалите "футболисти"...

Според мен това е групичка от 8-9 . Та 8-9 футболисти правят сечено на 2-3 левскари и треньора. Много ми с е иска да знам дали босът на тази групичка е НС!
15 Септември 2013 23:39
Тъмно, долу ръцете от Насо! Сега ще строи стадиона тая година!
16 Септември 2013 01:41
Къде е Муктадата да ликува сега тука? Защо не го виждам сред постингите. Айде малко въздух за канарите че започнаха да ни обвиняват във монопол! Ама нейсе ще им ускубим перушинката на Лаута напролет.
16 Септември 2013 02:02
Момчета може ли някой да направи сбит преразказ за мача с Лудогорец? Мерси
16 Септември 2013 02:31
mumoko. Лудогоец си пазеха силите за Европа, а нашите ги гледаха. Родригес, Миро и Вутов опитваха нещо, но всеки за себе си. По-сбито не мога.
16 Септември 2013 06:54
Ама нейсе ще им ускубим перушинката на Лаута напролет.


На лаута може да скубете друго, но ако играете като вчера електричката и камбура сами ще ви бият
16 Септември 2013 07:18
Добро утро мили хора!
16 Септември 2013 07:20
Много слаб ЛЕВСКИ!
16 Септември 2013 07:43
Моят сбит преразказ: дефанзивните на Левски не се пробваха в нито един момент да помогнат на нападението, криеха си при изнасянето на топка.
16 Септември 2013 07:45
Според мен Вутов заслужава да е титуляр!
16 Септември 2013 07:45
Къде са форумните акционери?
16 Септември 2013 07:49
Чак пък много слаб... Отборът игра на общо взето същото ниво както и в предните мачове, но този път срещу по-силен противник, който наказа стандартните две-три груби грешки в защита и така... На Родригес вече му понаучиха номера, а и няма как да е иначе, защото той е един и не е сложен - рязко тръгване и надбягване на противника, което с едно правилно заставане или подсигуряване от централния защитник (което правеха разградчани) може да се обезвреди доста лесно. Това го изнервя и той почва да прави доста глупости, центрира, когато трябва да шутира и обратното. По този начин вчера провали 3 много добри положения. А като не вкарваш положенията си и допускаш грешки в защита е нормално да губиш. Бру не става, надявам се тази смяна снощи да е показателна и все повече да остава на пейката. Досега от 5-6 мача, които аз лично съм гледал не съм видял едно точно центриране, а този човек изпълнява всички статични положения. Чак когато го смениха второто полувреме имаше едно удачно центриране от корнер, което завърши с опасен (макар и неточен) удар на Родригес. И въобще центриранията са огромна слабост на "Левски" в момента и трябва да наблегнат на това в тренировките, защото при положение, че имаш няколко човека играещи добре с глава е срамота това да не се използва.

Та така, явно този сезон ще се налучква и напасва в движение, добре ще е другия мач Бру, Родригес, Милиев и Илиев да го почнат на пейката. Велев (дано не му е тежка контузията) може да върши работата на Бру, М. Иванов може да играе на мястото на Родригес, а отдясно да е Туре, Димов се представя доста по-добре от Милиев в досегашните мачове, това решение на Йоканович снощи ме изненада. И дано новият вратар се сработи по-бързо със защитата, защото Илиев въобще не е във форма, какво безумно разминаване направи снощи при едно центриране... За малко да си вкара автогол от напълно безобидна ситуация. И Йоканович да се съсредоточи върху работата си, а не върху приказки преди мачовете. Чест му прави, че се усети и призна, че е "стрелял с празна пушка", но най-добре въобще да няма такива стрелби. Това бяха глупави и никому ненужни изказвания, които носят дивиденти пред една малка част от агитката, но отблъскват повечето хора.

Много работа ги чака всички, и треньори, и играчи. А нас, привържениците, ни чакат още доста нелеки моменти според мен, но да се запасяваме с търпение и това е. Хубаво е, че снощи подкрепата беше до самия край въпреки резултата. Така и трябва да бъде.
16 Септември 2013 09:00
Как еговедорес!?
Останаха ли ГРЪКЛЯНИ!?Ами кръв ля ли се!?
Щото нали така каза сръбчето,гръкляни да се вадят!Само дето май на сръбски го е казал и мангалите в съблекалнята не са разбрали за чии гръкляни иде реч,та си извадиха своите!И май предстои да го правят и занапред!!!
16 Септември 2013 09:21
.
16 Септември 2013 09:23
Съвсем рутинна, лежерна победа за Лудогорец. Свършиха си работата през първото полувреме, второто логично си пестяха силите за наистина важните и трудни мачове. Ако пък случайно бяхме вкарали някой случаен гол - щяха да се позатичат и да върнат 1-2 гола за нула време.
Изобщо класически мач - първия гостува на десетия и милостиво му мушва само 2 гола.
16 Септември 2013 09:27
Чак пък да са се пестели "Лудогорец"... Разбирам разочарованието на някои колеги от играта на "Левски", но все пак не е нужно да се изкривяват нещата.
16 Септември 2013 09:32
Back

16 Сеп 2013 07:49
Само да добавя, че в този мач изглеждахме както Разград срещу Базел. А добра класа в провинцията никак не вреди. Вреди провинциалната комплексарщина , насаждана по времето на футбола с пагони.
16 Септември 2013 09:51
Привет Дражака-Синята Фуражка!!!Как ти се видя мача на пдуенци!Хареса ли ти за пореден път да ви бият като тъпани!?
Имаш ли гръклян или го захвърли някъде снощи!?
16 Септември 2013 10:07
Защо Back?
Смяташ, че Лудогорец играха на 100% второто полувреме? Че и първото?

Може, може. Може да не са се пестели, а просто да са се уморили, или да не им се е играело. Кой знае?
Лично аз не съм разочарован, напротив, 0-2 си е почти отличен резултат, като се има в предвид разликата в класите. Можеше да е далеч по-зле.
Да не забравяме, че само преди месец-два, на истинския тест, зелените успяваха на моменти да бъдат равностойни на Базел, а ние на .... Иртиш...
16 Септември 2013 10:09
Брях, тоз бевчо откъде изскочи, сега ще ме умори
Бързо ми вади гръкляна и бегом при полуполковника, че ще го оставиш без интелектуалци
16 Септември 2013 10:13
Rince
Какво да каже Наско? Че приоритет е титлата? При сегашната трагикомична ситуация? Е , да, би свършило работа пред шепа гугутки, но всеки левскар с поне малко мисъл в главата ще му се смее.
Защо да се прави на шут? Търси някакво що-годе приемливо оправдание, не че ще помогне, пак ще го нарочат за главния виновник. Но сам си е виновен, кой го е карал насила да става изтривалка на Ганьо и ТотоТонев?
16 Септември 2013 10:41
.
16 Септември 2013 11:16
Rince

Митов беше в ЛЕВСКИ от преди Наско да дойде. Ако го беше изгонил преди Иртиш какво? Пак щяхме да отпаднем, защото "материала" е трагичен, само че тогава щяха да пропищят, че сме отпаднали, защото Сираков е изгонил "принца, дето възроди левскарския дух". Направо такива крясъци щеше да има, не е истина.
Иначе това за сектор А си е простотия.
16 Септември 2013 11:20
Фен, ами според мен съвсем не се пестяха. Това. че играха разумно и грамотно не означава, че са играли без усилия. Да не говорим, че ако Родригес не се беше полакомил в някои положения, мачът можеше да се развие по съвсем друг начин.

А Сираков толкова дълго се прави на шут като беше извън "Левски", защо да не се направи още малко? Всъщност той точно с това си изказване се прави на шут ама май за теб той никога не може да бъде виновен, както пък Батков за други хора.

Няма нужда от розови очила, но няма нужда и от черни. Слънцето още не е огряло на нашата улица.
16 Септември 2013 12:20
Честно не мога да разбера какво става при вас. Опитни и можещи футболисти, сега вече и можещ треньор(или поне с костюм и без наднормено тегло) а все не се получава. На баячка ли да ги водят, на ходжа ли, кушум ли да им леят...
16 Септември 2013 12:25
Николовъ, и без врачки и баячки ще се оправим. Вие се наслаждавайте на петте минути слава на "Ботевъ" докато ги има, защото след края на сезона ще чакате пак BUL N3 да се откаже, че да изиграете някой международен мач.
16 Септември 2013 12:36
Добре г-н Бак, ще се наслаждавам. Колко още останаха?
16 Септември 2013 12:41
говеда, напомням, че Ботев все пак елиминира отбор, дето е с 3 класи над иртиш. сега ще минат два дни и пак ще почнете да се самозалъгвате. във вашето блато и половината Байерн и половината Барса да дойдат да играят след три години ще са отровени.
16 Септември 2013 12:47
Ако се има предвид "Астана" като отбора с три класи на "Иртиш" това може да означава само едно - човекът, който го твърди няма и понятие от футбола в Казахстан и всичките му впечатления за него са създадени от преразказите на жалките български списовачи, величаещи се като спортни журналисти. Ако се има предвид отбора от Босна и Херцеговина то тогава твърдението е сиииииииилно преувеличено.
16 Септември 2013 12:56
.
16 Септември 2013 18:03
Това с А сектор не е ли някаква закачка на Сираков с Тонев ?
В този клуб има прекалено много директори.
16 Септември 2013 19:16
Няма да се оправим скоро. действително след мача Сираков се оправда с липсата на пари за трансфери - от там и ироничния намек за Тонев и А сектора - дивя, се ,че интелигентен човек като ринс не схвана сарказма му. Започнаха да се ритат помежду си директорите. Лудогорец са с класа над Левски и останалите в а група тая година. Ако искат да станат шампиони, няма кой да ги спре. Ако не искат е друг въпрос. Не случайно отстраниха Партизан, което би било подвиг за всеки български отбор в цялата ни футболна история, не само тази година. Вдигнаха си класата, взеха най-добрите играчи на цска при готов вече добър отбор. Левски пък изгуби класа и от там разликата. Тая година не можем да стигнем лудогорец, дето 3-4 години въртят един-и същи отбор, че и подобряват, а Левски почна преди месец от нулата. Няма да стане. Но ще видим дали ще вземат титлата Лудогорец или ще я подаряват на някой друг от мутренските отбори. Лошото в момента е, че отбор от в група може да стане шампион, стига да наеме 5 свободни агента от 5 френска дивизия. Няма Левски, няма ЦСКА. Толкова зле е нивото на клубния ни футбол поради липсата на добри юношески школи. Честито на Лудогорец, бяха с класа над Левсkи - и Само Левски!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД