:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 185
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Димна завеса над стимулите

Загрижени за здравето на нацията червени депутати се хвърлиха в парламентарна битка за суверенитета на тютюна. "Внесоха закона за връщането на пушенето", дими "24 часа". Нечувана за нашите политически измерения дързост против ЕС-ките ценности. Предишните се престараха в налагането на рестрикции с цел окончателно разсейване на никотиновия смог от публично потребяваните помещения. Сегашните също биха се напънали да ги бият по европейщина, но пусто предизборно обещание, погъделичкало носа на пафкащите под открито небе. Нека! Няма да живеем сто години! Като гледаме Столетницата на какво прилича - не ни и трябва!

На принципа "няма дим без огън" "Труд" е хванал прясна ароматна следа, водеща към високо огнище: "Министри пак крият данни за бонуси". Двама депутати левичари септември месец пратиха питане до министерствата - колко и какви ДМС-та (бонуси демек) са раздавали по смутната гербавщина. Получиха отговор за общата сума, не и кой колко точно е стимулиран материално - лични данни! Макар че Комисията - бранител на личните данни, няма нищо против огласяването - в обществен интерес. А може би проблемът е, че като се дадат данни за гербавото време, ще последва контраатака с контравъпрос: а ВИЕ защо стимулирате негрите? (В смисъл на изпълнители, черноработници.)

"Монитор", както и "После", следи под лупа смешните движения на бившия журналист Ник. Бареков, вожд на "България без цензура", страшилище за премиери, кошмар за президенти: "Бареков сезира прокуратурата срещу себе си", гордо рапортува "Монитор" и излага разкритията на Вълшебния Дудук, че Плевнелиев правил финансова тройка с бившата и сегашната си жена и пр.

Чудим се на какви стимуланти е Б. Пушене на закрито или неявни убождания (stimulus = остен)... Димна Индия!
1048
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД