:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ужасна мисъл

Уикенд с мерене на електорати и митингова демокрация.

Ужасно е дори да си го представи човек, но сравнително отговорно в съботния ден постъпиха Бойчето и ГЕРБ, като си изнесоха мероприятието в Пловдив. А управляващите - от всички дни и места на България си избраха точно тези, в които митингът им се пресича с буйствата около Вечното дерби. Ужасна е мисълта, че Боко се е проявил като по-разумен от когото и да било, камо ли от тия, дето тъпо, но упорито управляват държавата. Ранобудните пилета - и те благоразумно и богоугодно се прибраха събота в Ректората и не са излизали да си търсят белята при орлите.

Да си плюем в пазвите - размина се без сакатлъци.

"24 часа" мери с аршина на вътрешното министерство - "Според МВР в Пловдив 15 000: Оставка. Според МВР в София 50 000: Подкрепа"; две страници по-нататък аршинът вече е политически - "Местан: И 170 000 ще съберем, за да може Орешарски да работи".

Тия хора ресурсната криза на Земята за нищо я имат - това автобуси, влакове, самолети - пълнят ги до капаците с митингуващи тигри и - газ до дупка. Спрете се малко бе, хора.

"Монитор" хубаво се е постарал на 1-а стр. и в преброяването на култивираните контрапротестанти е вдигнал мизата сериозно: "70 000 защитиха кабинета "Орешарски" с мощно шествие в столицата". За да е още по-мощно внушението, на преден план е изведен кадър, в който се помещават двама прегърнати и засмени. Това трябва да са "нашите млади и красиви".

В дискурса на "меренето" се забучва и острото перо на Валерия В: "Премериха си ги. Е, и?"; "В София бяха по-мъдри", е една от поуките на коментара й - заложили на толерантността. А за герберуващите - "В Пловдив си останаха с мисленето на агитките - посяха страхове, за да пожънат бури, в които се надяват отново да изкласят..."

И "Труд" си пада малко буревестник, ама кара по ред на природните явления: "След бурята идват светли хоризонти", цитиран е Орешарски.

А при раждането на Ким Чен Ир над връх Пектусан се появила двойна дъга. Това е прекрасно, нали?



3
1207
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
18 Ноември 2013 10:57
В сайта Близзз прочетох, че Бареков пък повел шествие от 10000 души в София, не помня дали в събота или в неделя, и протестирал пред партийни централи. Някой друг забелязъл ли ги е тези 10000 души, щото явно в-к Сега и аз не сме?
18 Ноември 2013 11:52
Аз не смятам, че изрода бареков би могъл да извади каквито и да било симпатизанти.
Освен може би от комунистите, прикриващи се зад анти—боковата платформа.
18 Ноември 2013 12:17
Бюрека беше пуснат в неделя. Разходи около 1000 (хиляда) човека по Моста на влюбените, после пред централата на ГЕРБ, след това хукнаха по други места, където МВР твърди, че са се увеличили до 4000 човека, което не го вервам. Аз видях около 1000 капутчета с дудуци и знамена, не знам дали са били платени, но бих се учудил, ако не са.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД