:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Австриец стана "най-огнеупорният" мъж в света

СНИМКА: В. "Дейли мейл"
Джо Тьодлинг по време на рекорда.
34-годишният каскадьор и баща на две деца Джо Тьодлинг подобри рекорда на "Гинес", след като устоя в горящ костюм пет минути и 41 секунди. Очаква се постижението на австриеца да бъде вписано в Книгата на рекордите "Гинес". Човека факла, облечен в специален защитен костюм, наблюдавали колегите му и пожарникари в град Алцбург. Как се е чувствал след рекорда и колко време се е подготвял за него, австрийските медии не уточняват, но допълват, че смятал да престои 13 минути в огъня.

Джо, който преди време участва във филма "Пазители на наследството" с Джордж Клуни, носил специален костюм за опасното изпитание, подобен на тези от Формула 1. Той бил запален от съпругата си Юлия и обяснил избора си с това, че тя знаела как да го разгорещява и затова била "очевидният избор за пускане на пламъка".

Предишният рекорд за продължително горене на човек в костюм, който не допуска кислород, бе поставен в Калифорния на 27 март 2011 г. от Джейсън Думениго. Той престоя в горящия костюм 5 минути и 25 секунди.

791
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД