:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 374
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Върховният съд на Австралия



отмени закона за легализация на еднополовите бракове, приет от Австралийската столична територия, съобщават агенциите. Според магистратите приетият в Канбера закон противоречи на федералното законодателство и по-специално на Закона за брака от 1961 г., определящ брака като "съюз между мъж и жена". По мнението на Върховния съд окончателното решение за легализацията на еднополовите бракове е в компетенцията на парламента. По-рано т.г. австралийският парламент разгледа законопроекта за легализация на гей браковете и не го одобри. Законът бе приет в законодателната асамблея на Австралийската столична територия на 22 октомври т.г.



Мадона е No 1



по доходи сред жените в музикалния бизнес, сочи традиционната класация на сп. "Форбс". От юни 2012 до юни 2013 г. Мадона е спечелила 125 млн. долара. Основните приходи на неостаряващата поп икона са от световното й турне MDNA, от модната й линия Material Girl и парфюм с нейното име. На второ място по приходи е Лейди Гага, заработила 80 млн. долара за последните 12 месеца. И при нея основният дял е от световното й турне Born This Way Ball. При това в сметката не са включени печалбите от последния албум на Гага - "Артпоп", излязъл през ноември. Трета по приходи е кънтри дивата Тейлър Суифт с 55 млн., а четвърта - Бионсе с 53 млн. Челната петица се допълва от Дженифър Лопес, заработила 45 млн. долара.
653
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД