:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 489
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Лили ще пее в операта

Снимка: Юлиан Савчев
Лили Иванова.
Лили Иванова ще пее за пръв път на сцената на Националната опера и балет, съобщават от театъра. Концертът "Любов в операта" ще се състои на 13 февруари 2014 г. от 20.00 ч. - в нощта срещу празника на влюбените Св. Валентин. Той ще бъде подаръкът на Лили за верните й фенове.

Някои от хитовете най-голямата звезда на българската поп музика ще изпълни за първи път в нов аранжимент, направен специално за концерта. Те ще прозвучат под акомпанимента на 15 музиканти, сред които и струнен състав. Първият по рода си концерт се организира от "Ендевър ентъртеймънт". По визията на уникалното събитие работят известните български художници Кольо Карамфилов и Стефан Божков. Идеята на организаторите е концертът да бъде фондонабиращ за осъществяването на проект с работно заглавие "Музиката е Море" - изграждане в района на плаж Хасиенда бийч в Лозенец на огромен роял (с размери 6 х 6 х 8 м), който да се превърне в своеобразен паметник на музиката, изкуството и потребност от допир до красивото.

Феновете на Лили Иванова могат да си купят билети за събитието от мрежата на Eventim.bg. Концертът е в навечерието на откриването на нов клуб, управляван от Димитър Тодоранов, в който ще се изявяват множество български музикални творци - Champagne room. "Ендевър ентъртеймънт" е компанията, която организира големите концерти на Лили Иванова, Васил Найденов и други български изпълнители през миналото лято.



1121
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД