:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българите са в челната десетка



по неплатени глоби за паркиране в Централен Лондон, съобщи "Дейли мейл". Изданието публикува статистика с неплатените глоби за 2012 - 2013 г. На първо място са французите, които дължат повече от 1 млн. лири стерлинги (1.2 млн. евро). Това е повече от общата сума на глобите, дължими от следващите 7 страни в списъка. Второто място е за белгийците, а третото - за испанците. Българите са осми с близо 90 000 лири (109 739 евро) неплатени глоби. Единствената страна в десетката, която е извън ЕС, са Обединените арабски емирства. Централен Лондон е изключително натоварен, всеки ден там влизат и излизат около 600 000 коли.





Лидерът на италианската левица

Матео Ренци получи вчера мандат от президента Джорджо Наполитано да сформира новото правителство на Италия. Той оглавява Демократическата партия. Заради премиерския пост обаче Ренци се отказа от кметското кресло на град Флоренция, което заемаше от 2009 г. Оценките за дейността му като градоначалник са противоречиви, но всички признават решителността и ефективността му. Негова е заслугата да бъде спряно движението в центъра на града музей, включително за обществения транспорт. Макар да е от противоположния политически лагер, Силвио Берлускони признава, че Ренци му е симпатичен, твърди ИТАР-ТАСС.

1
992
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Февруари 2014 14:17
Можеше да кажете в челната осмица.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД