:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболистите ще направят първа проверка срещу Холандия

Ядрото на тима ще дойде чак след 10 дни и подготовката е малко комплицирана, призна треньорът Камило Плачи
Снимка: fivb
Матей Казийски забива в полето на "Трентино" през единичната блокада на аржентинеца в италианския отбор Себастиан Соле (в гръб).
Националният ни отбор по волейбол за мъже ще направи първите си две проверки преди Световната лига срещу състава на Холандия. В петък и събота нашите приемат "лалетата" в столичната зала "Хр. Ботев", като само втората среща ще може да се наблюдава от зрители. На 11-и тимът пътува за Варна, където ще остане две седмици на лагер и ще играе два спаринга в ДКС със състава на Иран. Световната лига започва на 23 май, като съперници на нашите са САЩ, Русия и Сърбия.

"Липсва важно ядро на отбора. Някои от играчите ще дойдат чак след 10 дни, така че подготовката е малко комплицирана. Целта е да се подготвим максимално добре с наличните състезатели", заяви пред радио "Дарик" селекционерът Камило Плачи.

Италианецът подчерта, че Лигата ще е само крачка към по-голямата цел - световното първенство наесен. "Ще я използваме за обиграване, но не я отписваме. Хубаво е, че миналия път на световното бяхме на крачка от медалите. А пък крачка напред се прави по-трудно, отколкото крачка назад - обясни Плачи. - На световното трябва да играем добре и да имаме малко късмет."

Треньорът каза, че няма промяна в решението на Матей Казийски да играе за националния отбор. "С Матей си пишем и се чуваме, когато има повод - каза той. - От добро възпитание, когато някой играч или колега постигне успех, аз му се обаждам. Поздравих Казийски за титлата в Турция, а той ми се обади за Великден."



СВЕТОВЕН КЛУБЕН ШАМПИОНАТ

Казийски, който прие поканата да играе за "Ал Раян" на световното клубно първенство в Бело Оризонте (Браз), реализира 10 т. за победата на катарския тим над бившия му отбор "Тренто" с 3:0 (22, 24, 22) в първия мач. Освен Казийски катарците взеха под наем и кубинеца Роберланди Симон, който направи 20 т. Любопитното е, че Матей е все още собственост на "Тренто", откъдето го преотстъпиха за 1 сезон в "Халкбанк" (Анкара), с който той стана шампион и носител на Купата на Турция. За италианския тим пък игра новата звезда на националния отбор - Цветан Соколов, който реализира 15 т. срещу "Ал Раян". В другия мач от групата УПЦН (Арж) победи с 3:0 "Есперанс" (Тун).
1
950
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Май 2014 09:33
След заглавието трябва да има снимка на данчо Л. или Л. ганев, а не на Императора.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД