:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) ще минава на самоиздръжка

СНИМКА: БГНЕС
Александър Станков
Собственикът на "Локо" (Пд) Константин Динев планира да преструктурира управлението на клуба, за да може да се премине към самоиздръжка и отборът да не разчита на един-единствен финансов източник, какъвто е Динев. Бизнесменът съобщи това на среща с фенове, които държат на неговото оставане в клуба.

Пред тях Динев е заявил, че е преговарял за спонсорство с мобилен оператор, чуждестранна банка и голяма строителна компания. Идеята била до 3-4 години да бъде изграден нов клубен стадион. Поканен е и специалист от чужбина, който да изготви проект за самофинансирането. Планира се и чистка в ръководството, като засега е сигурно, че остават финансовият директор Диян Станев и спортният - Методи Стойнев.

Треньорът на "Локо" Александър Станков пък със сигурност ще води отбора до края на сезона. Той беше изразил желание да подаде оставка след домакинската загуба с 0:2 от "Черно море", но е бил разубеден в разговор с Динев. През лятото обаче Станков по всяка вероятност ще напусне.

Наставникът вчера не включи голмайстора Мартин Камбуров в групата за гостуването срещу "Лудогорец" днес. Липсват и наказаните Диего Фераресо и Стелиос Илиадис. За сметка на това са включени шестима юноши - вратарят Александър Витанов, Айкут Янъков, Стоян Григоров, Александър Даков, Йордан Влашки, Атанас Васев и Ивайло Аврамов.

925
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД