:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Инспекцията по труда установи нарушения в "Локо" (Пд)

СНИМКА: lokomotivpd.com
Александър Станков
Служители на Инспекцията по труда са направили проверка на "Локомотив" (Пд) по няколко сигнала за неплатени заплати, съобщи PlovdivNews.bg. Истинността на подадената информация е потвърдена, след което на клуба са направени редица предписания. Определен е и краен срок за изплащане на всички дължими заплати към футболисти и служители.

Заради проблемите с финансирането много футболисти от първия състав изразиха желание да напуснат след края на сезона. Голмайсторът Мартин Камбуров дори вече стори това и обяви, че няма да участва в последния мач - гостуване срещу ЦСКА в събота. Собственикът на клуба Константин Динев пък е пред дилемата дали да спре издръжката на "Локо" и да напусне, или да остане и през следващия сезон.

Треньорът Александър Станков е сред тези, които се очаква да се махнат в края на месеца, макар още да не го е обявил официално, но единствено заявява, че не е направил избор за бъдещето си. "Това ще го обявя първо на собственика на клуба. Ще се видя с Коко Динев и ще му съобщя какво е моето решение", каза Станков пред агенция "Блиц". Наставникът заяви още, че се срамува от загубата с 0:5 от "Литекс", но не и от свършената работа, откакто е начело на отбора.
1189
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД