:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ЦСКА призова

официално феновете да посетят масово съботното домакинство срещу "Локо" (Пд), което ще е и последният мач на отбора за сезона. "Eлате на стадиона в събота! Нека подкрепим любимия отбор, да напълним трибуните и да изпратим нашите герои подобаващо. Заедно можем всичко!", се казва в обръщението.



В тренировките

на ЦСКА се включи нападателят Бранимир Костадинов, бивш играч на "Хартс" (Шот), "Татран" (Слвк), "Локо" (Сф) и др. Той е свободен агент, след като прекрати договора си с "Черноморец-Бургас". С "червените" тренира и французинът Джордан. Двамата с Костадинов играха в контролата срещу сборен отбор от млади играчи от Югоизточна Сърбия, спечелен с 1:0 от ЦСКА.



В събота

от 9 ч. на централния градски площад в Пловдив ще започнат финалите на тазгодишното издание на турнира "Купата на "Кока-Кола": Играй с нас!". 1/2-финалите и финалът ще са в неделя. За решителната фаза се класираха 8-те училищни отбора, които спечелиха регионалните турнири.

715
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД