:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Доминик Милър приласка публиката в НДК като на първа среща

Доминик Милър
Доминик Милър, по-известен като "китариста на Стинг", за пореден път гостува в София във вторник вечерта. "Този концерт е като първа среща - не се познаваме, опитваме се да завържем разговор и до края на вечерта не е известно докъде ще стигнем". Така Милър се обърна към публиката в "София лайв клуб" малко след като започна изпълнението си. В рамките на концерта китаристът, известен със своята непринуденост, успя да разкаже, че има 6 деца и трябва да работи постоянно; да обещае на всеки, който си купи всичките му албуми, които се продаваха на входа на клуба, че ще свири за него лично в кухнята му; да заяви, че много харесва София, която му напомня родния му град Буенос Айрес, и т.н.

Първата част от инструменталния концерт бе почти изцяло акустична. Определени моменти от композициите на Милър силно напомняха някои от най-големите хитове на Стинг, което илюстрира сериозния принос на китариста към творчеството на звездата. Не особено многобройната публика се раздвижи, когато в един момент Милър хвана очукания "Фендер Стратокастър" и заедно с бандата си заби няколко парчета с фънки-фюжън груув. Гвоздеят на програмата във втората част бяха инструменталните версии на две от най-известните песни на Стинг - Shape of my heart и Fields of gold.

Неприятната изненада бе отсъствието на пианиста Майк Линдъп (екс "Левъл 42"), който първоначално бе обявен като част от бенда на Милър. Музикантите бяха на изключително високо ниво, но все пак щеше да е интересно да се види взаимодействието между Милър и Линдъл на сцената.
948
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД