:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мениджърът на Кличко: Думите на Пулев са абсурден пиар

"Приказките на Пулев, че Кличко не иска да се бие с него от страх, са само абсурден пиар. Защо Кличко би се страхувал от него? Пулев не е победил никой сериозен боксьор. Единственият му по-сериозен съперник бе Тони Томпсън и той го би по точки с два нокдауна. Не виждам причина Кличко да се страхува от Пулев. Единствената причина Владимир да се бие със Стивърн, а не с Пулев, е, за да пренапише историята".

Това заяви Бернд Бьонте, мениджър на боксовия шампион в свръхтежка категория на 4 от петте световни централи Владимир Кличко (Укр). Той говори за първи път, откакто IBF (международната боксова организация) задължи украинеца да защитава титлата си срещу претендент №1 за нея Кубрат Пулев. Кличко обаче обяви, че иска да се бие с Бърмейн Стивън, който притежава титлата на WBC (световен боксов съвет) и така да обедини всички шампионски пояси.

"Приоритет за Владимир е да обедини поясите. Това ще е прецедент в историята на бокса и затова сме толкова заинтересовани от този мач - каза Бьонте. - Не отказваме да се бием с Пулев, но приоритетът е друг. Няма значение какво казват от "Зауерланд" (б.р. - агенцията на Пулев), важно е какво иска Владимир, а той иска да обедини титлите. А и вече говорихме със Зауерланд, но техните изисквания са абсурдни. Ако това е последното им предложение, просто мач няма да има. Може да се стигне и до наддаване с промоутъри. А и боят може да не е в Хамбург, както вече побързаха да обявят. Хамбург е само един от вариантите".
1140
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД