:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Клинсман не взе за Мондиала голмайстор №1 в тима на САЩ

Най-добрият голмайстор в историята на американския национален отбор по футбол Лендън Донован (156 мача, 57 гола) изненадващо остана извън състава за световното първенство в Бразилия. Нападателят на "Лос Анджелис Галакси" до последно водеше подготовка с държавния тим на лагера в Станфорд, Калифорния, където и научи неприятната новина. Селекционерът на САЩ Юрген Клинсман определи решението като "едно от най-тежките в моята кариера". Германецът реши да заложи на по-неизвестния Крис Уондоловски ("Сан Хосе Ърткуейкс"), вместо на опитния Донован, който има зад гърба си 3 участия на световни първенства.

При други от финалистите на Мондиал 2014 има противоречиви новини. Най-добри са те за Уругвай, където научиха, че претърпелият артроскопия голмайстор Луис Суарес ще е готов още за първия мач - срещу Коста Рика на 14 юни.

Селекционерът на Германия Йоаким Льов пък обяви, че халфът Ларс Бендер ("Байер") ще отпадне от турнира заради травма. Други четирима контузени - Мирослав Клозе ("Лацио") и играчите на "Байерн" Мануел Нойер, Филип Лам и Бастиан Швайнщайгер, обаче ще бъдат на линия в Бразилия.

1054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД