:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 371
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Да се снишим!

Изборите са кофти време от година и мандата. Първо страда електоратът - бомбардират го нонстоп с обещания за икономика, пенсии, безплатни ченета и таблети - и той просо сънува. Бареков дебне от всяко кьоше в едната ръка с таблет, в другата с изкуствено чене. Тъй че най-добре е да се снишиш. Да се наведеш и да откъснеш някоя гъбка...

Това със снишаването почва да го разбира правилно и лидерът Серьога. "Станишев продължава да се снишава" ("Преса"). Да се беше снишил, преди да закопае партията си. Сега слуша някъде от ниското боботенето на ББ: Серж, направи ми това удоволствие, бъди жив и здрав и продължавай да оглавяваш БСП, докато я унищожиш напълно.

"Тайно въртят рулетката за кабинета" ("Труд"). Според тамошната информация Серж никой не го бръсне вече за джанка. Бил в Брюксел. А през това време на родна пак Лютви Местан рулира политическата рулетка.

"Любимец 15 подлуди БСП", съобщава "Стандарт". Петнайската е любимецът на преференциално гласуващите червенотиквеничковчета - номерът му в листата на БСП съвпадна с номера на партията и това го изстреля към ЕП. Като са рекли 15 - драскай 15, където видиш, другарю! Сега трябва Мая Манолова да обясни колко хубав изборен кодекс е написала и какви избиратели са си отгледали - култивирани печурки! Традиционно така се говори и за електората на ДПС, но там с преференциите проблеми нямат.

И знаят как да скъсат мъъъъничко от крайчето на опашката на гущера. "Областен изкара глоба на министър" "(Стандарт"). Глобеният всъщност е шофьорът, който паркирал НСО-мерцедеса на тротоара пред областната управа в Стара Загора. Неправилно паркираният (и в министерския си стол) министър е на инвестиционното проектиране Иван Данов - оня, дето сам не си знае функциите. За нарушението изклюкарил общински съветник от ДПС. И рекъл: "Какво като е министър от квотата на ДПС...?"

Явно инструкциите са били точни и ясни.
1228
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД