:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тийновете наградиха любимците си в киното и музиката

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Актрисите и певици Зендая и Бела Торн позират на наградите "Тийн чойс" в Лос Анджелис. Те бяха раздадени в залата, където преди се връчваха "Оскар"-ите" - "Шрайн Аудиториум".
Актьорите от "Вината в нашите звезди" и "Дивергенти" Шайлийн Уудли и Ансел Елгорт триумфираха на наградите "Изборът на тийнейджърите". Те спечелиха по няколко награди, включително за най-добра целувка. Сантименталната драма "Вината в нашите звезди" за любовта между болни от рак юноши спечели общо 7 статуетки с формата на сърф.

Церемонията започна с изпълнение и награда за Деми Ловато. В музикалните категории доминираха момчетата от "Уан дайрекшън", които спечелиха осем сърфа. Голямата награда "Върховен избор" за принос към развлекателната индустрия получи 22-годишната певица и актриса Селена Гомес. Нина Добрев спечели наградата за любима телевизионна актриса за "Дневниците на вампира".

Въпреки че отличените обикновено са съвсем малко по-възрастни от гласуващите, тази година приз получи и 79-годишният Доналд Съдърланд за ролята си в "Игрите на глада: Възпламеняване". "Избрахте ме за най-големия злодей - каза от сцената Съдърланд, който дойде на неофициалната церемония в смокинг. - Съпругата ми, за която съм женен вече 42 години, помоли да ви кажа, че е съгласна с вас".

Наградите "Изборът на тийнейджърите" се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите. Тази година са се включили 165 милиона души.

1083
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД