:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 76
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Пържола с биография

"Дай си личната карта, Пържоло" вече няма да е реплика на страшни врагове на организираната престъпност от МВР към мутра с 300 болести, които се обострят, когато влезе в ареста. Напротив, вече всеки ще може да изиска идентификация от манджата си. Лични данни, плюс смъртен акт. Без майтап, вестниците не са полудели, само чиновниците, дето ги пълнят.

"Пържолата в кръчмата върви с историята на прасето", четем "Монитор" и подобни дописки из целия печат. "По Коледа за всяка пържола, която си поръчваме в ресторанта, ще получаваме пълна информация за родината на животното, както и за мястото, където е било заклано", съобщава безмилостно вестникът. Противно на очакванията, със събирането на тая информация няма да са натоварени органите на МВР и ДАНС, а кръчмарите. Тъй и трябва да бъде. Няма по-информирани хора от тях. Знаят какво пием, ядем, и най-вече с кого. Я попитай някой кръчмар - "Тая на бара има ли си гадже" и гледай - рапорт та рапорт, не като ония на контраразузнаването, неясни и пълни със сложни термини. Така че кръчмарите като тренирани хора трябва да събират информация и за живота, вкусовете и кончината в кочината. И в пилчарника, и в говедарника. По въпроса с вегетарианските пържоли е по-сложно - животът на ГМО соята е научна загадка и предмет на конспирации!

"Без политици на 15 септември", рапортува "Стандарт". Просветната министърка казала, че не са желани на първия учебен ден. Пфу, колко невеж министър. Ние и през останалите 364 дни не ги желаем, ама пак ни тровят живота. Като пържола без лична карта и ЕГН, лишена от живот преди сума ти години и държана на студено и влажно, примерно в Ирландия.

"Масово ревем от шумни съседи" ("Телеграф"). И тука работата е като с политиците, не можеш да се отървеш. Но важното е, че някои участници в проучването "са се похвалили, че им се е случвало да прибегнат до физическа саморазправа, за да укротят комшиите си". Така се прави. А не като с политиците - един Октай Енимехмедов се осмели и още го влачат по съдилища :((

2
1709
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
05 Септември 2014 19:39
не ми се мисли за порция пържена цаца колко тома с родословие на всяко рибе ще ми докарат на масата.Ще ме накарат само на бар да ходя.
05 Септември 2014 21:19
По въпроса с вегетарианските пържоли е по-сложно - животът на ГМО соята е научна загадка и предмет на конспирации!


Американската соя е политкоректна, моля!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД