:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 120
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

За гъби, проценти и промили

Ниската избирателна активност у нас традиционно се описва с идиома "бил за гъби". Ходенето за гъби обаче носи определени рискове (също както и гласуването). "Бум на отровени от диви гъби", информира "Новинар". "Телеграф" го дава по-статистически: "Гъби тръшнаха 13, половината берат душа". Мухоморките гърмят в Пловдивско, а в столицата - затишие пред правителствена криза. "Първи рунд за кабинета", брои "Стандарт". "Задава се опасно задкулисие", витийства Местан. Все едно досега всичко е било ачик на мегдана, а КОЙ е само приказка за Торбалан, разказвана вечер за назидание на непослушните деца.

Бум ще падне и в строителната надпревара за последното девствено място на Черноморието - "70 фирми са готови да строят край Карадере" - печална вест в "Преса". На коя власт ще се падне да забие последния пирон в ковчега на родния бряг - не е важно. Важното е, че няма да остане кътче ненацвъкано. Естествено, то ще доведе до бум и в медицинския оборот. Пресата охотно предоставя целия спектър от информация по темата - от шарлатании до висока наука. "Строим център за лечение на рак за 150 млн. евро", съобщава "Монитор". Революционната адронна терапия била разработена съвместно с ЦЕРН. В "Телеграф" пък - на другия полюс "В разгара на есенните вируси - мамят ни с еликсира на Бил Гейтс". Чудодейната добавка била изобретена от несъществуващ немски професор и препоръчана от измислени медицински центрове, затуй пък струвала съвсем истински 119 лв.

Време разделно и за любителите на чашката. "Производители извън закона морят с метилов алкохол", пише "24 часа". Разбира се, може да е рекламен трик на винпромите срещу любителите на домашна пърцуца. Не че той ще ги уплаши. "Мъртвопиян мъж кара с 5 промила", според медиците - концентрация, несъвместима с живота. "Преса" обаче съобщава, че единственият проблем за здравето на младежа е КАТ. Ашколсун.
1
1244
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Октомври 2014 23:46
Ниската избирателна активност у нас традиционно се описва с идиома "бил за гъби". Ходенето за гъби обаче носи определени рискове (също както и гласуването).


Рисковете с гъбите са нищо в сравнение със затриването на един народ/след избора на престъпници/!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД