:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сърбия никога няма да въведе санкции срещу Русия

Руският президент потвърди подкрепата си за Белград и предупреди САЩ да не изнудват Москва
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Руският президент Владимир Путин и сръбският му колега Томислав Николич се поклониха пред Мемориала на освободителите на Белград вчера.
Сърбия никога няма да въведе никакви санкции срещу Русия, заяви сръбският премиер Александър Вучич, съобщиха световните медии. "Сърбия на практика показа, че е приятел на Русия и не само тогава, когато на Русия й е леко, но и в тежки времена. Повече ме е срам да кажа. Сърбия няма да въведе никакви санкции срещу Русия", заяви Вучич след среща с руския президент Владимир Путин, който вчера присъства на официалните тържества и военен парад по случай 70 години от освобождаването на Белград от фашистка окупация. Преди него в своя реч Путин заяви, че двата братски народа трябва да помнят ужасите от войната и потвърди подкрепата на Русия по отношение на въпроса с Косово. "Вашата подкрепа за поддържането на териториалната цялост и независимост на Сърбия, особено по въпроса с Косово, е много ценна за нас. Сърбия гледа на Русия като към свой голям съюзник и няма да прeстъпим своите морални принципи с негативно отношение към Русия. Ние нямаме избор, не можем да се държим по друг начин", заяви Николич. Той награди Владимир Путин с орден на Република Сърбия I степен. "Скъпи братко Владимир, сръбският народ се гордее, че ти носиш най-висшия сръбски орден", заяви на руски език Николич. Малко след това руският президент каза, че Москва "не търгува с приятелството" и занапред ще подкрепя властите в Белград.

На преговорите с премиера Вучич руският президент се е съгласил да се обсъди възможностите за внос от Сърбия на леки коли, произвеждани в сътрудничество с "Фиат". "Ние бихме могли да се договорим за определена квота от доставки на такива автомобили на руския пазар", подчерта Путин. "Руските инвеститори вече вложиха 2 млрд. долара, готови са да инвестират още един милиард. Друга наша компания "Лукойл" е вложила над 300 милиона долара. Ние трябва да разнообразим нашите контакти, нашите икономически връзки, включително в сферата на високите технологии", добави Владимир Путин. На свой ред Александър Вучич изрази готовност да увеличи рекордните доставки на свинско месо за Русия.

Русия се надява, че САЩ си спомнят до какво може да доведе раздорът между ядрени държави и ще се откажат от опитите за изнудване. От своя страна Москва е готова за конструктивно сътрудничество с партньорите си, заяви руският президент в интервю за сръбския в. "Политика".

СРЕЩА

Италианският премиер Матео Ренци потвърди в комюнике за среща между руския президент Владимир Путин и украинския му колега Петро Порошенко, която ще се състои днес в Милано в рамките на форума "Азия-Европа". Тя ще се проведе с участието на европейски ръководители и под председателството на Ренци. На нея ще присъстват германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Франсоа Оланд, представителите на ЕС Жозе Барозу и Херман ван Ромпой. Преди това Порошенко разговаря вчера по телефона с американския президент Барак Обама за кризата в Украйна и са се разбрали, че всички страни трябва да изпълнят мирните договорености от Минск.
53
2892
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
53
 Видими 
16 Октомври 2014 20:05
Сръбските ръководители показват как трябва да се държат лидерите
16 Октомври 2014 20:26
"Срам ме е, че съм българин! Циганин да бях се родил!" - Стефан Стамболов.
16 Октомври 2014 21:34
Сърбите са : и така ,и вака.
Но си остават православни.
Затова и винаги оцеляват.
А нашенци- дупедавци , с Шламанов 2020, ни тласкат към обезличаване и ибрика .
16 Октомври 2014 22:41
"Never say never". Неведомы пути политических шлюх. На данный момент, однако, сербы держатся достойно, защищают свою историческую память и свои государственные интересы и нельзя не уважать их за это.
16 Октомври 2014 23:24
Бе, ясеново, нали ужким казваше, че заради България, като геополитически интерес на Русия , не можело да дойде ред на Сърбия да я работите ?
А тя ква стана, ъ ? Приоритет си е Сърбия. От тях, да знаеш, само беля е видял българския народ.
Освен "братът" на президента Николич - Владимир , в Белград подписаха Александър Фомин - шеф на Фед.служба по военно- техническо сътрудничество на Русия с министъра на отбраната на Сърбия - Братислав Гашич ; шефът на Защита на секретна информация и международно сътрудничество във ФСБ - Сергей Беседа, със сръбския му колега - Директора на канцеларията по национална безопасност и защита на секретната информация- Горан Матич.
Тия, да знаеш, споменатите , ние, българите- разбирай съответните българи, отдавна сме ги чели като вестници.
Но вашият перестройчик - Горбатия, ни предаде. След него и пияният Барух. Не че социализъма беше безупречен - напротив. Но ни бухнахте у киречо направо.
Щото Тато се опитваше да поведе България по един различен от склеротясалия кремълски модел път .
Затуй народът ни е вече предпазлив. Но все още с уважение в над 70 % от българите към Русия . Засега . Зависи от мача ви в Новорусия.Ще ги предадете или не ?
А при сърбите на това му викат : "и така , и вака."
16 Октомври 2014 23:33
Бе, ясеново, нали ужким казваше, че заради България, като геополитически интерес на Русия , не можело да дойде ред на Сърбия да я работите ?


Никогда такого не говорил, особенно в таких тонах. Она блядь что-ли, чтобы ее работать?

Сербы - всегда приоритет. Православная нация, имеющая достоинство. Прошли войну. Были преданы не только слабой тогда ельциновской Россией, но и своими восточными соседями. Но даже сейчас Сербия далеко впереди балкано-европейских постижений типа автострад и велоаллей. Честь сербам и слава!
16 Октомври 2014 23:42
Не че някой иска от Сърбия да налага санкции спрямо Русия (впрочем, то и от нас не искат), та да не излезе работата, като с полулегалността - те се крият, но никой не ги търси.
16 Октомври 2014 23:44
"Сърбия никога няма да въведе.... "
Never say never.
16 Октомври 2014 23:44
Чудо юдо риба рак! Волен прописал на руски
16 Октомври 2014 23:45
Но вашият перестройчик - Горбатия, ни предаде. След него и пияният Барух


Айде чекай малко! Сърбия беше избомбена, а ние си свалихме кюлотите без причина - те - не!
16 Октомври 2014 23:49
Ми и сега - Сърбия е в трудна ситуация, знае каква е цената на отказа от санкции. Днес като гледах публиката на парада, останах с впечатлението, че са готови да платят тази цена.
16 Октомври 2014 23:55
Днес като гледах публиката на парада, останах с впечатлението, че са готови да платят тази цена.


Наши же. Цену знают.

Ему кричал я: "посмотри, на эти сучьи рожи",
Им все до фонаря, гори страна впридачу тоже.
Нас завтра снова продадут, пойдем на урожаи.
А он во ответ: "Брось, баламут, Господь нас уважает"
17 Октомври 2014 00:02
като гледах публиката на парада, останах с впечатлението, че са готови да платят тази цена.
И на Сърбия ли ще налагат санкции?
17 Октомври 2014 00:06
И на Сърбия ли ще налагат санкции?


Задолбают ЕС-членство. IMHO, сербам такое развитие событий будет выгодно.
17 Октомври 2014 00:06
Кое достойнство на Сърбия спрямо Русия , ясеново ?
Това на Зоран Джинджич? Или на Борис Тадич ? Че и сега на българския мистър Клийн/ Станишев - Ивица Дачич ? И Томислав Николич ще ви предаде.Както предаде Воислав Шешел.
Да го запомниш ,ясеново, от един от най-четените форуми - този на '"Сега " : сърбите са "и така и вака" , интересчии.Зад емоционалността си - крият интереса си.
Българите сме по-консервативни, по-лоялни към азбуката и православието. Не бъркай българския народ с НПО - актива с дипломи от МГИМО и върхушката-кирякстефчовци днес в България .
Но десетки години трябва да минат, за да се оттече в паметта българска предателите като Горбачов, Елцин , Козирев , Гайдар, Рем Вяхирев, смешни посланици тук като Авдеев, чийто син се упражнява в днешни времена като дипломат в България.
Нашият народ е признателен за Шипка, но се научи и да отсява историята .
17 Октомври 2014 00:09
По титово време сръбети си живееха царски в Европата, па сега пак требе да ранят шопари в Шумадия.
Как си е било от памтивека...
17 Октомври 2014 00:11
Кое достойнство на Сърбия спрямо Русия , ясеново ?


При чем тут Россия?

Сербы имеют свое собственное достоинство. И за это их не грех уважать.

Българите сме по-консервативни, по-лоялни към азбуката и православието.


Вы лично, может быть. Но обобщать не надо. Я ведь не с Луны упал.
17 Октомври 2014 00:14
Задолбают ЕС-членство. IMHO, сербам такое развитие событий будет выгодно.
И най-вече за Русия, особено след баталиите в Украйна, която задълго беше превърната в кървяща рана в задния двор на Русия.
сърбите са "и така и вака" , интересчии.Зад емоционалността си - крият интереса си.
Вярно е, всичко идва от болезнения им шовинизъм.
По титово време сръбети си живееха царски в Европата, па сега пак требе да ранят шопари в Шумадия.
Как си е било от памтивека...
Тези дръпнаха назад по-ускорено и от нас.
17 Октомври 2014 00:15
Камате, Нашият народ в общия е случай е безпросветно стадо! И недей да си мислиш, че ми е лесно и приятно да го кажа - просто факти! Непросветена и зомбирана от телевизията сган и с дребноселски мечти и проблеми. Това се опитват да правят и у Сърбия, но те са повече у час и с години опит - та не хваща дикиш

Ей преди дни педерастки парад им организираха и те трябваше да го отчетат пред ЕС като проведен - 200 души ги вардят 7 000 полицаи и жандармерия, след успешното шествие са разкарали с полицейски коли педераСите по домовете им и на всичкото отгоре след тях по улиците са минали поповете барабар с гражданското присъствие да прочистят атмосферата. Последното го нема у нашете "медии"
17 Октомври 2014 00:16
Бъдещото на Русия се определя от отговора на въпроса :
"Дело Горбачева продолжает жить ?"
Съдейки по Новорусия - да ?
Препечат : " Как и накануне развала СССР, политика уступок Западу угрожает будущему России "
17 Октомври 2014 00:17
И на Сърбия ли ще налагат санкции?
Мислех, че е ясна трудната ситуация на Сърбия.
17 Октомври 2014 00:26
Бъдещото на Русия се определя от отговора на въпроса :
"Дело Горбачева продолжает жить ?"

Вы в теме кто такой Горбачев и какое влияние его личность оказывает на общественно-политические вопросы в России?

ДДТ (Шевчук не любит Путина, это уж точно) обзывают Ельцина "продавшим все хамом", ну а Горбачеву мы немного простили (по последним архивам ему американцы обещали лекарство от рака для супруги). Негоже всю (великую) страну продавать политикам такого ранга, конечно, но эмоционально - понятно.

Сейчас Горбачев пытается вернуть уважение (даже против Ходорковского попер в западных СМИ), но тщетно. Die Soft.
17 Октомври 2014 00:32
Там е работата, ясенево, че не само ти, но и много руски дипломати на Смоленская площадь или наблюдатели на темата "България" , сте паднали от Луната .
Парка в посолството в София обмениха с инно- марки, основно Тойота , вместо Лади, но начина на мислене - не .
Българският народ в мнозинството си е доброжелателен към Русия , но както каза колегата Туткалчев, времето минава, поколенията се сменят, но с девиза от Москва , ул. " Наметкина" 28 " - "Деньги вперед " - няма да стане.
Копать огород надо.
17 Октомври 2014 00:33
след успешното шествие са разкарали с полицейски коли педераСите по домовете им и на всичкото отгоре след тях по улиците са минали поповете барабар с гражданското присъствие да прочистят атмосферата.
Ненужно внимание и реклама, от което гейовете имат най-голяма нужда. Не е ли по-добре да ги пренебрегнеш с презрение и липса на внимание, така че да не се шуми около тях?
" Как и накануне развала СССР, политика уступок Западу угрожает будущему России "
Развалата на СССР беше започнала преди отстъпките на Горбачов.
Мислех, че е ясна трудната ситуация на Сърбия.
Ясенево казва, че били добре извън ЕС.
17 Октомври 2014 00:43
Копать огород надо.


ОК, соглашусь. Как прикажете копать - шлепать политических львов по загривкам или срезать под корень?

Вот вы (или ваша супруга) зарабатывают неплохо (imho) в России, но в отместку вы спец по тематике "путинслил". Что именно вам не нравится в "путиновской политике", уточните.
17 Октомври 2014 00:48
Ако се съди днес по изявлението на о.з. полк. Сергей Иванов - 0.1 % от живеещи в рамките до Садовое кольцо в Москва , са добре извън ЕС. И няма значение къде са.
Както и малка част в Тула, Питер, Казан, Екатериненбург , а напоследък - Калуга .
А другите ? С по 12-16 хил рубли зарплата , при курс 50 и кусур за евро ?
Не че българите са вързали и цъфнали в ЕС .
Но става дума за общия знаменател - защита на националните интереси, и как беше по американски тертип : сдържане на олигархията .....
Иначе - резултатите са тези.
17 Октомври 2014 00:50
Что именно вам не нравится в "путиновской политике", уточните.
Може ли аз да кажа. Путин действа подмолно (в Крим и Изт. Украйна), от което излиза, че Русия сякаш все още не е преодоляла комплексите си от загубата на Студената война и се бои да заяви позицията си открито, т.е. да го извади и да тропне по масата, така че да задрънчат чиниите. Вместо това се пускат лафове за фашизма и нацизма, които са изцяло за вътрешна употреба. Кремъл сякаш все още се страхува да се изправи открито срещу запада?
17 Октомври 2014 00:52
0.1 % от живеещи в рамките до Садовое кольцо в Москва , са добре извън ЕС. И няма значение къде са.


Для остальных 99,90% лучше в ЕС?
17 Октомври 2014 09:45
Сърбия е освобождавана и от Българската Армия. Поне от кумова срама трябваше и нашия президент да бъде поканен. Верно е , че президента ни е негодяй , но трябваше да има покана и към него. Все пак това нещо, по ирония на съдбата, представя нещо много по-голямо от недоразвитата му личност. Сърбите за пореден път показаха , че са едни дребни предателчета и не можах да прескочат боя на дребни терикатчета. Точно за това англосаксонците и западния свят доминират и богатеят за сметка на тъпите славяни. Научили са се да се обединяват - славяните от памтивека само се делят.
Уикипедия:
Пред българската армия, като част от силите на съветския III Украински фронт, се поставя задачата да осигури левия фланг на Червената армия, да разгроми противниковите сили в Сърбия и Вардарска Македония и да прекъсне пътя за отстъпление на Група "Е" от германските армии от Гърция по долините на реките Морава, Вардар и Ибър. Военната група възлиза на 10 дивизии, 8 бригади и други войскови сили. От 8 до 14 октомври 1944 г. българските войски провеждат настъпателната Нишка операция - разгромена е елитната VII СС дивизия и е овладян Ниш. От 8 октомври до 19 ноември се провежда Страцинско-Кумановската операция - овладени са Страцин, Куманово, Скопие. По същото време се води и Брегалнишко–Струмишката операция, в резултат на която частите на Вермахта са изтласкани от Царево село, Кочани, Щип, Струмица, Велес и други селища. От 21 октомври до 30 ноември се провежда Косовската операция, при която са овладени градовете Подуево, Прищина, Косовска Митровица, Рашка и Нови пазар. С това приключва първата фаза на войната.
Втората фаза започва от декември 1944 г. и продължава до май 1945 г. През това време българската армия участва в освобождаването на Северна Югославия и навлиза в Южна Унгария и Източна Австрия. Във втората фаза България участва със 110 000 войници, обединени в Първа българска армия - III, VIII, X, XI, XII, XVI пехотна дивизия както и бронирани и моторизирани войски. От 22 до 28 декември 1944 г. се води Сремската операция. От 31 декември същата година военните действия се пренасят на унгарска територия. От 6 до 19 март 1945 г. по време на Дравската операция се водят ожесточени боеве между българската армия и немските войски в района на река Драва. От края на март до средата на април в главен боен театър се превръща районът на река Мур (Мурска операция). Последните сражения с германските войски се водят в Австрия, в околностите на Клагенфурт, както и в Босна от края на април до около 15 май 1945. Капитулацията на Нацистка Германия (9 май 1945 г.) заварва българските войски достигнали до района на Клагенфурт в подножието на Австрийските Алпи, където те установяват контакт с частите на Осма британска армия. Българските войски продължават да се сражават до 15 май с все още оказващите съпротива части на Вермахта и хърватските войски в Австрия, Словения и Босна до пълния им разгром и вземане в плен.
17 Октомври 2014 09:49
Сербы имеют свое собственное достоинство. И за это их не грех уважать.

Ясеново, не искам да разпалвам излишни спорове, но .. Достойнството е нещо трудно и отстъпва пред интереса. Сръбският елит поне през 19/20 век е бил от към побеждаващата страна и е защитил нац. си интереси, не някакво достойнство.
България през 19/20 век е имала и има предимно "елит", работещ за интересите си и за това сме губили войни и територии. Редките изключения не са успяли да опазят българските интереси.
-
Ако погледнем историята на сръбския и български народ преди идването на османско-терористичните геноцидо извършители, то сръбският народ е винаги доказвал подлост и кражби, но не и достойнство. За България са царствали тогава мъже, които не веднъж са показвали достойнство, но и спазване на ангажименти и договори. Та за това околните славянски съседи на сърбите знаят, че сърбите са ЦИГАНИТЕ на славянските народи.
Ако имаха сърбите достойнство, никога не биха искали да влязат в ЕС, защото не само американците им прегазиха интереса да си разиграват коня по цяла Югославия, но и всичко голями държави от ЕС го направиха. А сега с достойнство просят членство в ЕС.
Не е така, няма логика.
17 Октомври 2014 09:53
Насата - чел си изказването на С. Иванов и нищо не си разбрал - чел си като дявола евангелието. Точно 0,1% са пострадали от руските санкции и те могат да си позволят да пътуват ежеседмично до ЕС и да си купят това, което им липсва. Останалите така или иначе не си купуват от забранените продукти. Май си седераст - те тка четат всичко.
17 Октомври 2014 10:33
сърбите ще бъдат иили с нас или без нас. на нас ни предстои в близките години да трансформираме ес в една държава с един официален език, една армия, еднакво правосъдие и т. н. вероятно ще се казваме европейски съединени щати с тенденциа да се обединим с америка и канада и да сранем евроатлантически щати. затова разни колебаещи се, обичащи нашия общ противник русия не ни трябват. да се обединяват с русия сърбите като искат и да тънат още хиляди години в мизерия. а ние ще продължим да строим този нов и прекрасен живот в нашия общ дом западна европа.
17 Октомври 2014 11:13
Федаин е прав. Усилията и жертвите, които България понася, са отново и напълно неоснователно неглижирана. Ролята на сраженията, които водят І-ва, ІІ-ра и ІV Български армии за освобождението на Сърбия е признавана на времето дори от Тито. Без блокирането на основните сили на армейска група Е на Вермахта в Гърция и разбиването на 6 германски дивизии в южна Сърбия и Косово, лесното освобождение на Белград не би било възможно.
Такова неглижиране за съжаление не е новост. Новост е ентусиазмът, с който сърбите си подритват членството в Евросъюза. Или смятат да играят в него ролята на евразийска пета колона?
17 Октомври 2014 11:23
Мене ми идва реч за нещо друго. Моля обърнете внимание на гвардейците до Путин - всичките имат наложени щикове на оръжията, като традиционния армейски начин на отдаване на чест. Може да не сте обърнали внимание, но когато американските президенти са идвали в България, гвардейците ни - още от летището нямаха наложени щикове. Това беше защото американската охрана беше поискала да се премахнат, за да няма никаква опасност около техния държавен глава - все пак е в Бантустан и кой знае какво ще им щъкне на местните. Може да си мислите - "голяма работа". Но ако взаимното уважение и доверието не са важни, то се чудя какво е.
17 Октомври 2014 14:15
Е, те и за Слобо се кълняха, че няма да го дадат, ама размислиха. Не че има значение де. Нека си дружат мутрафончетата. И те имат нужда от социално общуване. Китай, Китай, ама ходи се напивай с тях.
17 Октомври 2014 14:47
сърбите ще бъдат иили с нас или без нас. на нас ни предстои в близките години да трансформираме ес в една държава с един официален език, една армия, еднакво правосъдие и т. н. вероятно ще се казваме европейски съединени щати с тенденциа да се обединим с америка и канада и да сранем евроатлантически щати. затова разни колебаещи се, обичащи нашия общ противник русия не ни трябват. да се обединяват с русия сърбите като искат и да тънат още хиляди години в мизерия. а ние ще продължим да строим този нов и прекрасен живот в нашия общ дом западна европа.


Не , ние не сме част от западната цивилизация. Запада започва от Хърватско, от Вуковар! Ние , сърби, гърци и румънци никога не сме били, не сме и никога няма да бъдем част от запада, ние винаги сме били и винаги ще бъдем част от източната цивилизация. Това не подлежи на промяна, никаква евродиректива или политическа сган ме може да промени това,
17 Октомври 2014 15:25
ами никола тесла, енеску, панчо владигеров не са ли от западната цивилизация?
тези народи си искат запад и туй то. източна цивилизация няма.
17 Октомври 2014 15:52
А при сърбите на това му викат : "и така , и вака."

Биха му викали "и така, и вака", ако все някога са били против Русия. Ама не са. Та на мен лично не ми е ясно откъде идва това "и така, и вака", освен ако не е спрямо нас, ама тогава е само "о вака"...
17 Октомври 2014 15:55
на нас ни предстои в близките години да трансформираме ес в една държава с един официален език, една армия, еднакво правосъдие и т. н. вероятно ще се казваме европейски съединени щати с тенденциа да се обединим с америка и канада и да сранем евроатлантически щати.

Кой се е съюзил с нас, единство не е видял, та правилно думаш "да сранем евроатлантически щати". Ще ги сринем, та и оттатъка. Като багер барбекюто на Доган ще ги сринем, шЪ зна'йш

източна цивилизация няма.

Сериозно?
Я пак, ако обичаш. Ама преди това се поинтересувай що е това цивилизация и кога и къде е възникнала първата, после втората, и така до днешнИтЕ.
17 Октомври 2014 16:06
Усилията и жертвите, които България понася, са отново и напълно неоснователно неглижирана. Ролята на сраженията, които водят І-ва, ІІ-ра и ІV Български армии за освобождението на Сърбия е признавана на времето дори от Тито. Без блокирането на основните сили на армейска група Е на Вермахта в Гърция и разбиването на 6 германски дивизии в южна Сърбия и Косово, лесното освобождение на Белград не би било възможно.
Такова неглижиране за съжаление не е новост. Новост е ентусиазмът, с който сърбите си подритват членството в Евросъюза. Или смятат да играят в него ролята на евразийска пета колона?

Неглижиране?
Айде, бе? И Що така?
Ти от некой журналист чу ли за участието на Българиските армии в Сърбия? Щото аз чух от едно диване на БНР само това, че след като х'американският посланик задавал неудобни въпроси /не знам откога на идиотски и неграмотни въпроси се вика неудобни/ от рода на това, "Защо била поканена Русия на тържествата, след като Сърбия била освободена от украинската армия", друго така и не чух. Нерде фронт, нерде армия, ама за американците вече си знаем, че страдат от тежка форма на псакизъм. Не знаех, че от заболяването страдат масово и нашите журналисти. Та се чудя кой точно неглижира българското участие в тези събития? М?

Инак, не ги мисли сърбите, те винаги са се оправяли по-добре от нас и то не само за наша сметка. Още повече, че на ЕС и НАТО те са им много по-нужни, отколкото на тях ЕС и НАТО. Всъщност, НАТО може да влязат там, само ако минат първо през крив макарон.
17 Октомври 2014 17:00
Сърбия никога няма да въведе санкции срещу Русия
Пиндоамбасадорът в Белград ще каже, че Сърбия се намесва грубо във вътрешните работи на САЩ, ЕС и МО (международната общност).
17 Октомври 2014 17:02
Сърбия никога няма да въведе санкции срещу Русия
Този подъл антимеждународен акт е инспириран лично от Путин и става крещящо наложително да се приеме n+1-ви пакет санкции срещу Русия.
17 Октомври 2014 17:22
ами никола тесла, енеску, панчо владигеров не са ли от западната цивилизация? тези народи си искат запад и туй то. източна цивилизация няма.


Не, няма значение кой какво иска, не става с искане а с раждането ти, и Майкъл Джексън искаше да е бял, но след милиони за пластични хирургии стана смешен , не бял!
Запада си е за унгарци и хървати, не за нас, не можем и не трябва да с опитваме да живеем по чужд за нас модел, по чужди ценностни системи, по чужд морал, никога няма да успеем и само ще си вредим. А иначе харесването....то май японската цивилизация живее най добре, сега да се пояпончваме ли?
17 Октомври 2014 18:06
velin_velinov 16 Октомври 2014 23:42
Не че някой иска от Сърбия да налага санкции спрямо Русия (впрочем, то и от нас не искат), та да не излезе работата, като с полулегалността - те се крият, но никой не ги търси.

Сигурен ли сте г–н Велин?
Тогава това какво е?
Евросоюз призывает Сербию не замещать своими товарами европейский экспорт в РФ, ограниченный российскими ответными мерами на санкции, заявила Майя Косьянчич, официальный представитель главы дипломатии ЕС Кэтрин Эштон.

РИА Новости http://ria.ru/economy/20141017/1028803826.html#ixzz3GPn7XJKL
17 Октомври 2014 18:26
Запада си е за унгарци и хървати

Моля, хърватите? Това фанатично племе, което претендира, че е по-така, понеже били католици, а не православни е лош образец за цивилизованост. Най-тежките престъпления по време на гражданската война в Югославия - живи изгаряха босненски селяни. История от зверства по време на ВСВ. Гледай ги само как се тупат по гърдите като маймуни на спортни сътезания. Не ми говори за усташето, фанеш ли такова - бой докато мърда. Само шиптаро е по-кофти
17 Октомври 2014 20:13
Моля, хърватите? Това фанатично племе, което претендира, че е по-така, понеже били католици, а не православни е лош образец за цивилизованост


Точно, на нас хърватщината ни е чужда, те са си западняци, а ние не сме.
Цивилизованост е доста условно понятие, всяка цивилизация счита останалите цивилизации за изостанали , а непринадлежащите към цивилизацията - не-цивилизовани. Хърватите наистина са цивилизовани, но западноцивилизовани.и ние сме не по малко цивилизовани, но източноцивилизовани, със съвсем различни от техните ценности.
17 Октомври 2014 20:16
Хаджи Генчо казва за Генчовица - "Лапа като хърватин".
17 Октомври 2014 20:23
Хаджи Генчо казва за Генчовица - "Лапа като хърватин".


„Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!”
17 Октомври 2014 23:38




Orlin
17 Октомври 2014 09:49



Орлине, при все героизма си , можем ли се похвали с една битка като Косовската ? И един Лазар ?И къде ли съм чел , че при Косовската битка българите са били на страната на Баязид. А сега над 350 сърби доброволци се бият за Новорусия. Кръв проливат!!!



17 Октомври 2014 23:43



"Моля, хърватите? "


СС дивизията "Принц Ойген" дето я разбихме в Сърбия по състав си е хърватска....
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД