:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спътниците на унизеното при обиск момиче са с криминални регистрации

Софийската районна прокуратура е започнала проверка на твърденията на 20-годишната студентка Борислава Латинова, че полицайка й е провела унизителен обиск, като я е съблякла гола на улицата и е бъркала в бельото й миналия четвъртък в София. По случая вече бе разпоредена проверка от МВР.

От прокуратурата съобщиха, че младежите, с които студентката е пътувала в кола, са били с регистрации за различни престъпления. Според информация на разследващите две от момчетата са регистрирани за хулиганство, кражби, грабежи и наркотици.

Това обаче не оправдава грубия обиск. По закон има ясни правила за провеждането му, като е задължително да има съмнение, че човекът укрива нещо. Дори тогава честта и достойнството трябва да бъдат щадени, а до 24 часа обискът трябва да бъде одобрен от съдия.

Според момичето полицаите спрели колата през нощта в района на Семинарията. Малко по-късно на мястото се появила втора кола, от която слязла въпросната полицайка. По думите на студентката тя й наредила грубо да слезе от колата, накарала я да се съблече, а след това започнала сама да сваля дрехите й и пъхнала ръка в панталона й.

12
2229
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
20 Октомври 2014 19:33
Самуиле!!!!
Самуиле!!!
Самуиле!!!
Самуиле!!!
Самуиле!!!
20 Октомври 2014 20:05
ПОЧНА СЕ!!!!!

Ц Е Ц К О Л И Ц Е Й Щ И Н А......
20 Октомври 2014 21:26
Не съм изненадан от твърденията на "прокуратурата"! Само не разбирам защо още не са обявили, че другите двама са с влезли в сила присъди? А момичето, вероятно, е подозирано за наемен убиец!
20 Октомври 2014 21:29
Типичен похват от времето на финансово проявения... (кх-кх!)
20 Октомври 2014 21:34
От прокуратурата съобщиха, че младежите, с които студентката е пътувала в кола, са били с регистрации за различни престъпления


Самото момиче направи същото съобщение още в 1-вата си ТВ изява, така че Прокуратурата е позакъсняла.
20 Октомври 2014 21:54
Сега да я изкарат болна от ебола и че полицайката й е мерила температурата.

Абе....
20 Октомври 2014 23:50
Да проверят и дали колата е била с винетка.
20 Октомври 2014 23:58
Спътниците ли са виновни за унижението?
21 Октомври 2014 01:24
Според информация на разследващите две от момчетата са регистрирани за хулиганство, кражби, грабежи и наркотици.
Как се казва тоя регистър за такива регистрации и кой го води? Защото не може да е наш'та полиция - тя залавя престъпниците и ги изправя пред съда. Само някой много подкупен кат Красьо Черничкия или Филип Златанов може да води такова тефтерче, където е записано, че баба Пена викала полицията за изчезналата изстривалка пред вратата и дежурният по тефтерче е записал първият видян на етажа, отказал да "сътрудничи" с поисканата парса, като хулиган/крадец/грабител. Няма значение, че на другия ден баба ти Пена се е сетила, че я изпрала и си е прибрала от балкона.

Ако тия момчета са краднали някой китайски патент, много ще ми се издигнат в очите - хем технически умения, хем китайски език знаят. Ама дори и да са го направили, това прокуратурата не може да го знае. Само Петьо Еврото може да се сети да повдигне обвинения, ако все пак някой му е дал да премята финикийски знаци из ръцете си.
21 Октомври 2014 09:27
Какво значи регистриран?
"Данните от полицейската регистрация се използват само за предотвратяване и разкриване на престъпления или за дейности, свързани със защитата на националната сигурност и обществения ред. Използването им за всякакви други цели е незаконно." Натисни тук
В никакъв случай не могат да бъдат оправдание за унижаващи гражданите действия от страна на органите.Още по-малко пък, за оправдание на такива действия пред медиите..
И пак питам, коя е полицайката позволила си да съблича на улицата, пред колегите си момичето? Кой е прекият и началник, кой носи отговорност, освен нея за нарушенията, които е допуснала? Ако беше някоя учителка, или сгафила докторица досега журналистите да са позвънили на вратата и, да искат обяснения за изнесеното по случая, щаха да почукат и при шефовете и..Тук се оправдават с някакви регистрации..
21 Октомври 2014 09:31
Шебеци-фенове на Тиквата и Цеко , харесва ли ви завръщането на цековщината ? В такава държава ли искате да живеете, маймуни ? Щото нормалните българи не искаме.
21 Октомври 2014 13:52
От прокуратурата съобщиха, че младежите, с които студентката е пътувала в кола, са били с регистрации за различни престъпления.

Да обясня на прокурорите (вероятно с виШо юридическо образование) че без присъда на никой не може да се приписва престъпление. Това че някой милицай си води някакви регистрации не му дава право да малтретира "регистрирани", а още по-малко спътници.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД