:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 433,466,301
Активни 76
Страници 3,509
За един ден 1,302,066
Реконтра

Китайският готвач каза

Веднъз отлязали клака на кон (ядат ли ги??) и пловесили на бесило до все Цал...
Здлавейте! Аз съм китайски готвац в китайски лестолант "Гнездото на плелитастия длакон". Ако сте досли да видите длакон, няма да го видите, отиде в палламент да отклива сесия на 43-о налодно съблание. Това бесе тлудно плеводима китайска игла на думи.

Днес лано сутлинта си измил лице и отволил длевните китайски гниги да види какво ни оцаква. Цета и лазбилам, це нисто ново не ни оцаква - 2014-а е година на коня, 43 е цисло на коня, знаци много конски сте е този палламент. Коне в бългалска истолия са два - плабългалски кон и кон на Цал Освободител, дето е плед палламент.

Плабългали имали много полезен обицай - хвастат най-класив, най-хлабъл, най-умен, казват му какво да казе на Тангла и го убиват, та да иде пли бога да си говолят. Така е станало, це веце подходясти за платеници няма - или са плетлепани, или са хванали пътя, на бългалски емиглилали. Знаци по плабългалски няма да стане, колкото и да им се иска на някои хола.

Остава кон плед палламент, дето стои да наблюдава какво става. Не знам какво да посъветва палламенталисти, аз като искам на спокойствие да си вълса лазни лаботи в спалня, пускам пелдета, да не гледат вътле съседи. Засто съсед е повеце от лоднина, с лоднина мозес да се лазделис, да не си говолите и да не се виздате, но от съсед няма как да избяга.

Един клиент, влезе пли мен да изпие цаса цай да се стопли, каза, це минал поклай палламент и видял как била отклита сесия - плед сглада на налодно съблание излязъл най-силен палалементалист (150 килоглама без плефеленцията) и извикал с всицка сила, та цак задлънцали стъкла на хотел отслеста: "Хола бле-е! Налодното съблание сте поцва-а! Да се не пласат зените и децата-а! Плотестиласти няма никакви осте-е!"

Минала седмица един магданоз бил увит във вестник, та плоцел, це ДАНС атакувал психиатлия в Каллуково. Луди лаботели тайно извън психиатлиа. Както е казал пледи много векове Конфуций, светнала ми лампа! Ето откъде се попълва палламент, ето откъде набилат министли, ето засто навсякъде в дълзава лаботи вълвят като в съзнание на цовек с лудост, на бългалски тезки психицни отклонения!

Влеме е за длевна поуцителна истолия, на бългалски плитца, внимавайте:

Каквато и глупост да измисли тъпата глава, каквото и да казе злият език, каквото и да наплавят калпавите лъце, където и да отидат пългавите клака, за всичко го отнася задникът.

Като гледам каква е активността на изболи, явно все по-малко бългали искат да бъдат глава. Или пък все повеце бългали са станали цестни, знаят, це не ги бива да мислят, знаят, це по ги бива да са длуги цасти от обстото налодно тяло и най-веце много хубаво го отнасят.

Сега да ви каза какво писе на билболд слесту мой лестолант: Адекватност е моето втоло име, пълвото ми е Не. Не видял кой е поставил билболд, аз в това влеме кълцал зеле. Един ледовен клиент, много патица по пекински е изял пли мен, та му вялвам, стесе да ми казе кой е поставил билболд, но длуг ледовен клиент, много олизова лакия бесе изпил, та лесих да не му плотиволеца, го плекъсна и плоцете на висок глас нацалото на "Пликазка за стълбата": "Посветено на всицки, които сте казат - Това не се отнася до мене!"

Хайде довиздане, на бългалски цао, идва пак тука следваст понеделник да папка, на бългалски консумила, какво ви е забълкал китайски готвац!
 ...а някой си Ладисон отлязъл вече и цалска глава, да не освобоздава повеце супел-Сувеленна Бългалиа.
1
1311
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Октомври 2014 09:55
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД