:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 451
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пиронкова открива турнира в София

Снимка: ЮЛИЯН САВЧЕВ
Осемте участнички в Турнира на шампионките позират след проведения вчера жребий за групите.
Първата ни ракета в женския тенис Цветана Пиронкова попадна в група "Средец" на Турнира на шампионките, който започва във вторник в "Арена Армеец". Тегленият вчера жребия определи 41-вата в света пловдивчанка да спори в първите си три мача с Доминика Цибулкова (Слвк, №12 в ранглистата), Андреа Петкович (Гер, №17) и Карла Суарес Наваро (Исп, №18), като все още не е ясно срещу коя от тях ще започне, защото не е изготвена официалната програма. Единственото сигурно е, че Пиронкова ще открие турнира с двубой от 17,45 ч. във вторник, който ще се излъчи по БНТ 2.

"Силна група, но, както знаете, тук са най-добрите, така че няма понятия като лесен или труден жребий - коментира Пиронкова. - Играла съм срещу Доминика (б.р. - 1:6 в преките двубои) и Карла (0:3), зная какво да очаквам от тях. С Андреа не сме играли, но пък сме тренирали заедно. Ще бъде интересно."

В другата група - "Сердика", попаднаха Екатерина Макарова (Рус, №11), Флавиа Пенета (Ит, №15), Ализе Корне (Фр, №20) и Гарбине Мугуруса (Исп, №23).

След приключване на срещите в груповата фаза първите две тенисистки от двете групи ще играят "на кръст" в полуфиналите за определяне на двете, които ще спорят за титлата в неделя от 17,45 ч.
753
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД