:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пиронкова запази шансове за 1/2-финал въпреки втората загуба

Цветана Пиронкова загуби и втория си мач от Турнира на шампионките в София, но въпреки това съхрани теоретични шансове за втори път след 2012 г. да се класира за 1/2-финалите в заключителната надпревара на женската тенис асоциация (WTA). В сряда 27-годишната българка отстъпи с 5:7, 2:6 пред Андреа Петкович (Гер), обаче при определна развръзка в последните два двубоя може и да излезе от група "Средец".

"Срещата можеше да се развие по съвсем различен начин, ако бях спечелила първия сет. В нито един момент аз не се отказах, но просто Андреа беше като стена и не ми даваше лесни точки - коментира пловдиванката, която в последния си мач от груповата фаза днес ще се изправи срещу Карла Суарес Наваро. - Дано играя добре. Ще съм най-щастлива, ако стигна до успеха. Наистина много искам да запиша една победа тази година в София."

Победата, при това с 2-0 сета, срещу испанката е задължително, но недостатъчно условие, за да може Пиронкова да се промъкне до 1/2-финалите в зала "Арена Армеец". Освен това срещата между Петкович и Доминика Цибулкова (Слвк), която се игра снощи, трябва да завърши със загуба на германката с 0-2.
607
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД