:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 665
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

През последните два дни НАТО е забелязала как колони от руска военна техника с танкове, артилерия и войски влизат в Източна Украйна. Това съобщи в София върховният командващ на Съюзното командване по операциите на НАТО ген. Филип Брийдлав. Той пристигна на двудневно посещение и изнесе лекция пред Атлантическия клуб. Ген. Брийдлав разговаря с премиера Бойко Борисов и военния министър Николай Ненчев, който увери, че България ще се стреми към бърза модернизация на армията.

 


10
2501
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
12 Ноември 2014 19:59
Къде са ВДС-тата, получени в резултат на въпросното "забелязване" на "колонИ" от руската военна техника! Това на снимката не е колона от руска техника а натовски колон (в медицинското значение на термина), облечен в синкяв мундир...
12 Ноември 2014 22:00
От Русия основно това излиза, колони от танкове. Това могат, или поне така си мислят след като веднъж са го правили. Да, излиза и мизерия, и трябва да се признае, много мизерия.
13 Ноември 2014 01:22
България няма интерес да плаща за подготовка на война с Русия. Дори да ни плащат, икономически и политически е по-добре не само за България, а и за по-голямата част от планетата да създаваме препятствия пред развитието на фашизма и престъпленията на най-големите длъжници. Това е отговорността пред нашите партньори и ако г-н генерала намира че тук не е достатъчно модерно, може да се ориентира към друга, по-модернизирана държава. Най-малко, когато почти всички социални системи в страната са на последните места в международните класации, е възможно да се допусне да развиваме приоритетно военен капацитет, и то не какъвто е необходим за отбрана, а такъв, който създава заплахи за сигурността
13 Ноември 2014 08:49
Утре очаквам новина, че НАТО е забелязала как през границата минава колона от розови слончета.
13 Ноември 2014 10:50
Има ли в Украйна друга освен руска техника?
13 Ноември 2014 11:23
В тубата бяха снимали малко немски танкове, нооо какво ги правят укро фашистите се не знае за сега.
13 Ноември 2014 13:33
Глупости!
Фашисткие гнусни инсинуации!
Това не са никакви войски, а най-невинни руские военнослужещи в отпуск!
И вообще не нахлувают в Украйна, а отиват да ловят рьiба и да си отдьiхают в прекрасните горички на Новоросийските земли! А, и да събирают грибьi тоже!
И какие же тут танки?
Никаких танков нету! Ето просто ихние машиньi - новие модели Лада, Волга, Заз, Газ, Мас и так-далее!
Так как никаких зенитньiх остановок нету! Ето просто наблюдательние прибори за любителеев природьi! Те просто ще наблюдават прелетние птицьiй и ще снимают тях!
Ето просто любители природьi в отпуск!

13 Ноември 2014 15:04
Тия забелязващи трябва да са хептен бедни хора! Един няма телефон с камера, айде, телефонът е скъпо нещо, ама поне една стара "Смяна-8" не се ли намери в цяла Украйна да можем и ние да забележим! Верно, селфи с танк не е кой знае какво, но все пак, поне снимчица-две из социалните мрежички за пазаруване, че иначе любимката ми Псаки няма да има на какво да увисне за доказателства за международната общност.
13 Ноември 2014 15:17
67AF, заповядай. Не е баш селфи и не е съвсем нова, но доказва без сянка от съмнение наличието на Т-72 в/на Окраината (а както всички знаем, Украйна такива няма или има в пренебрежими количества, не по-големи от 600 броя, следователно този на снимката е руски)
13 Ноември 2014 16:32
auslander, не мога да намеря точното видео, може и да е свалено вече, но тук има едно подобно. Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД