:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 569
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Линдзи Вон се завърна на ски пистата

СНИМКA: ЕПА/БГНЕС
Усмивка е грейнала на лицето на Линдзи Вон, която току-що е финиширала успешно първото си тренировъчно спускане от почти година.
След почти едногодишно отсъствие заради лечение на контузия 4-кратната носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини Линдзи Вон се завърна на пистата. 30-годишната американка, която през януари се подложи на операция на кръстни връзки в дясното коляно и пропусна голяма част от миналия сезон, включително олимпиадата в Сочи '14, направи първото си тренировъчно спускане преди стартовете за "Кристален глобус" в Лейк Луис (Кан).

Миналата нощ Вон даде време от 1:54,41 сек. в най-скоростната дисциплина, като изостана на 1,82 сек. от най-бързата - Лоте Шейерстед (Нор), и зае 18-о място в контролното класиране. След края на тренировката американката заяви, че няма търпение да се завърне на пистата в състезателни условия, без да се притеснява за здравето си.

"Чувствам се добре. Вече не се притеснявам дали коляното ми ще издържи. Мога да правя това, което и преди. Нямам търпение да дойде състезанието. Много съм щастлива. Мисля, че се представих солидно. Естествено, не атакувах докрай, но сега няма нужда от рискове. Просто исках да усетя пистата и скоростта", коментира Вон. В състезателната програма в Лейк Луис са включени две спускания - утре и в събота, и един супер-Г в неделя.
612
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД